Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Το Κόστος του.. Πειράματος Τσίπρα-Μπαρουφάκη


Ο κορεατικής καταγωγής αμερικανός υπήκοος Γκλεν Κιμ, στενός συνεργάτης του τέως υπουργού Οικονομικών Μπαρουφάκη αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια, (σε ημερίδα της ιταλικής Βουλής που διοργάνωνε το κόμμα του Μπέπε Γκρίλο), το σχέδιο για το παράλληλο νόμισμα, που ετοίμαζε η κυβέρνηση το 2015. Σύμφωνα με το σχέδιο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα ξεκινούσε την εφαρμογή του από τους δημόσιους υπαλλήλους, εκδίδοντας κουπόνια για το 10% του μισθού τους. Το σύστημα, αν πετύχαινε, θα επεκτεινόταν για πληρωμές και σε άλλους τομείς. Ο Γκλεν Κιμ παραμένει ακόμα και σήμερα ένας από τους βασικούς συμβούλους του υπουργού Οικονομικών Τσακαλώτου.
Μετά τις αποκαλύψεις αυτές του Κιμ, βγαίνει ο Μπαρουφάκης και επιβεβαιώνει ότι είχε κάνει ο ίδιος παρουσίαση του παράλληλου νομίσματος στο σπίτι του Τσίπρα πριν τις εκλογές και μετά είχε ενημερώσει το υπουργικό συμβούλιο και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ο Μπαρουφάκης διατείνεται, ότι το περίεργο είναι ότι δεν εφαρμόστηκε!

Ράμματα για την.. γούνα του "σοφού" λαού, ερήμην του "σοφού" λαού!


Τελικά βέβαια ο Τσίπρας, (όσο και "επαναστάτης" να ήταν,) κατάλαβε το χάος που θα ακολουθούσε και ότι θα έψαχνε πύραυλο να φύγει και έκανε την κωλοτούμπα του. Η ζημιά όμως είχε γίνει. Το πόσο στοίχισε η Μπαρουφακιάδα Τσίπρα το αποκαλύπτει ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού μηχανισμού σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ, ο οποίος σχολιάζοντας πρόσφατα το κόστος της πρώτης περιόδου της κυβέρνησης Τσίπρα, είπε ότι εκτιμάται στα 100 δισ. ευρώ!


Ποιος πληρώνει την ζημιά των 100δισ€ "κυβερνητικής εκπαίδευσης" των άχρηστων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;;

Θα τιμωρηθεί ποτέ κανείς γι' αυτήν την τεράστια απώλεια χρημάτων, που καλείται να πληρώσει το κορόιδο ο φορολογούμενος;;

Μάλλον ΟΧΙ, (πολιτικά τουλάχιστον). Ακόμα και τώρα φαίνεται να υπάρχει (δημοσκοπικά) μέχρι και 20% Σανοφάγων, που δεν τους.. χαλάει ότι το ΟΧΙ τους στο δημοψήφισμα το έκανε ΝΑΙ το.. καμάρι τους!

1 σχόλιο:

  1. !!!!!!!!Το χειρότερο όλων των περασμένων είναι ότι έχει καταστρέψει κ το μέλλον των παιδιών μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή