Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ο.. Γαργάρας tis Rothchild


Στην εκπομπή Ενικός στις 30/04/2012 απαντώντας σε ερώτηση ποιοι κατέχουν το 94% της Τράπεζας της Ελλάδος ο Καμμένος απάντησε: «Η οικογένεια Rothschild ελέγχει την Τράπεζα της Ελλάδος και επίσης μέσω αυτής ελέγχει το χρυσό της Ελλάδας.. Η οικογένεια αυτή εμπλέκεται από το 1827.. Η νέα τάξη πραγμάτων που επιβουλεύεται την Ελληνική κυριαρχία πρέπει να καταλάβει ότι το Ελληνικό έθνος θα αντιδράσει στον σχεδιασμό εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού..»
Το 2013 (βλέπε παρακάτω βίντεο) ο Καμμένος χαρακτήριζε προδότες τους τότε κυβερνώντες, γιατί ήταν άνθρωποι των Εβραίων Ρότσιλντ..

 
Ο Τσίπρας με το προσωπικό (πρωθυπουργικό) του αεροπλάνο είχε πάει για.. αναψυχή με την οικογένεια του στο Παρίσι και συνάντησε ο ίδιος στις 30.Ιαν.2017 τους τραπεζίτες Rothschild..!
Η συνάντηση Τσίπρα-Ρότσιλντ είχε σαν αποτέλεσμα την ανάθεση, στην επενδυτική τράπεζα των.. Εβραίων, παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.
Ο λάβρος/καταγγελτικός "υπερπατριώτης" Καμμένος που είναι τώρα; Ελέω σανού και απουσίας.. τσίπας, κάνει.. γαργάρες στην καρέκλα του!
Χαίρε Κ, οι Ψεκασμένοι Ψηφοφόροι σε Χαιρετούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου