Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ Ή ΠΑΣΟΚΣΥΡΙΖΑ;


                             Υπόψη των Σανοφάγων που νόμιζαν ότι ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ

Πως το «παλιό» ΠΑΣΟΚ κατάφερε να μετακομίσει σύσσωμο στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και να καταλάβει θέσεις - κλειδιά στην κεντρική διοίκηση με τη βοήθεια του Χρήστου Σπίρτζη.

Κάθε μέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας παραμένουν στην διακυβέρνηση του τόπου γίνεται όλο και πιο έντονη η «πασοκοποίηση» του κυβερνώντος κόμματος, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πρόσφατη εκδήλωση για την ονοματοδοσία των σηράγγων στον νέο δρόμο Κορίνθου Πατρών.

Ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης ο οποίος αποτελεί προνομιακό συνομιλητή του Πρωθυπουργού και έχει τεθεί επικεφαλής της νεοπασοκικής πτέρυγας στο κυβερνών κόμμα, τόλμησε να ταυτίσει τον Αλέξη Τσίπρα με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Αν. Παπανδρέου λέγοντας: «Η σήραγγα Παναγοπούλας θα πάρει το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου του ανθρώπου που μας ενέπνευσε όπως ο Αλέξης Τσίπρας».

Στην φράση αυτή περικλείεται και η νέα πολιτική φιλοσοφία των στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και έχουν ως στόχο να κυριαρχήσουν στο κυβερνών κόμμα: είναι σκληροί υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα, δηλώνουν ...φορείς της παράδοσης του Ανδρέα Παπανδρέου με τακτικές ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 80.

Η ομάδα των Τσιπρικών ΠΑΣΟΚων του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Χρήστο Σπίρτζη, κουβαλά και όλες τις συνήθειες του παλαιού πολιτικού συστήματος αφού συνδέονται μεταξύ τους με κουμπαριές ή κοινούς πολιτικούς αγώνες από τα φοιτητικά τους χρόνια, όπου σχεδόν όλοι ανήκαν στον μηχανισμό του Άκη Τζοχατζόπουλου ,και έχουν τοποθετηθεί σε κυβερνητικές θέσεις κλειδιά από τον υπουργό Υποδομών.

Παρακάτω η λίστα ΠΑΣΟΚων, που κατέθεσε στην Βουλή ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου.
Από το άρθρο, «Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Η συνιστώσα των κουμπάρων και τα... ορφανά του ΠΑΣΟΚ» του Βαγγέλη Μπότσαρη newsbomb.gr.
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ΣΥΡΙΖΑ και Δυνατό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου