Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Η... Ολιγομελής Κυβέρνηση των Άχρηστων


Υπόψη του "Σοφού" Λαού:

Ο "αείμνηστος" και μεγαλύτερος καταστροφέας της νεώτερης Ελλάδος Ανδρέας Παπανδρέου, με τον περιβόητο νόμο Κουτσόγιωργα 1232/1982, κατάργησε την ιεραρχία στην δημόσια διοίκηση. Έτσι στις ανώτατες βαθμίδες (γενικούς γραμματείς υπουργείων) και ανώτερες (διευθυντών διευθύνσεων υπουργείων) διόριζονται πλέον χωρίς αξιοκρατία και καμία αξιολόγηση άχρηστοι (κομματόσκυλα και κομματο/εγκάθετοι). Μια κομματικοποιημένη δημόσια διοίκηση, (άχρηστων), απαιτούσε ένα πολυάριθμο υπουργικό σχήμα, για να «καλύπτει» το κενό διοίκησης στο κράτος.

Έκτοτε κανείς, (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και τώρα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), δεν άλλαξε αυτόν τον νόμο με αποτέλεσμα να κομματοκρατείται ο κρατικός μηχανισμός και να σχηματίζονται… ολιγομελείς κυβερνήσεις των 45 και 50 υπουργών!
Ο Τσίπρας με τον τωρινό ανασχηματισμό των… 49 υπουργών, πρόσθεσε 5 νέα υπουργεία, μεταξύ των οποίων το υπουργείο ψηφιακής πολιτικής και ΜΜΕ (υπουργείο προπαγάνδας) για τον… εκλεκτό του Παππά, (των 4 καναλιών), για να βολέψει κι άλλους άχρηστους δικούς του και να δώσει κάτι τις παραπάνω (7 υπουργούς) στον επιτήδειο πειθήνιο βολεμένο συνεταίρο του Καμμένο.
Υπάρχει σωτηρία για τέτοιο κράτος;

2 σχόλια:

  1. Ναι... ο πληθυσμός μας είναι 11 εκατομμύρια εκ των οποίων τα δύο εκατομμύρια είναι αλβανοσκουπίδια και κάθε ισλαμμοκαρυδιάς καρύδια. Όμως δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε. Οι κυβερνήσεις που έχουμε είναι αυτές που μας αξίζουν. Γιατί: Μα επειδή εμείς τους εκλέγουμε και τους ξαναεκλέγουμε και τους ματαξαναεκλέγουμεε, εναλλάσσοντές τους στην κυβερνητική εξουσία. "Κατά το λαό και οι άρχοντες" παιδιά. Άϊντε ...περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή