Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Έγκλημα χωρίς Τιμωρία


Αθώοι κρίθηκαν οι κατηγορούμενοι για το έγκλημα εμπρησμού της τράπεζας Marfin Bank, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα, με ομόφωνη απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας την 31.10.2016.
Για τους αριστερο-αναρχο-αντιεξουσιαστές Κούκουλοφόρους δολοφόνους εμπρηστές καμία καταδίκη. Ασύλληπτοι, Δικαιωμένοι, (έκαψαν απεργοσπάστες),… Έκαψαν 3 ανθρώπους και ένα αγέννητο παιδί στην Τράπεζα της Μαρφίν, επειδή εργάζονταν σε μέρα απεργίας.
 Η Σάπια Αριστερά (και κυβερνώσα τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ) δεν έκανε ούτε μια Διαμαρτυρία, ούτε μία Διαδήλωση, ούτε μια Εκδήλωση Μνήμης. Δολοφονίες θεωρούνται από την σαπισμένη ελληνική αριστερά μόνο εκείνες των αριστερο-αντιεξουσιαστ-αναρχικών. Θυμηθείτε το θάνατο του Γρηγορόπουλου: Κάηκαν και λεηλατήθηκαν η Αθήνα και πολλές άλλες πόλεις της χώρας μας και όλη η θολο-κουλτορο-αριστερά στα κάγκελα… Έκτοτε έγινε και... επέτειος εμπρησμών και μπάχαλου. Και στην περίπτωση της δολοφονίας Φύσσα αναγέρθηκαν μνημεία και καθιερώθηκαν «επετειακές εκδηλώσεις μνήμης», στην Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και πολλές άλλες πόλεις της χώρας.
Το όνομα της ήταν Αγγελική. Δεν το έμαθε ποτέ κανείς. Όπως φυσικά και του αγέννητου παιδιού της και των δύο συναδέλφων της, που κάηκαν μαζί της, στο δολοφονικό εμπρησμό της ΜΑΡΦΙΝ στις 5 Μαΐου 2010.
Κανένας υπουργός «προστασίας» του πολίτη δεν συνέλαβε τους δολοφόνους της.
Κανένας εισαγγελέας δεν βρήκε μάρτυρες, που να αποκαλύψουν τους άνανδρους εγκληματίες με τις κουκούλες, που την έκαψε μαζί με το αγέννητο παιδί της.
Ακόμα και το αποτέλεσμα της δίκης πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ και ασχολίαστο!  Δεν έγινε και τίποτα, κάποιοι απεργοσπάστες κάηκαν...
Η Ελλάδα είναι η χώρα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΜΟΝΟ των φασιστο/αριστερών και της Αλλήθωρης (Μη) Δικαιοσύνης.

Σημείωση: Επί δεκαετίες δεν βρέθηκε ούτε πρωθυπουργός, ούτε υπουργός δημοσίας τάξεως, ούτε εισαγγελέας να συγκεντρώσει όλες τις δικογραφίες καταστροφών, τραμπουκισμών, βιαιοπραγιών, συμπεριλαμβανομένης της 4πλής δολοφονίας στον εμπρησμό της Μαρφίν, για να δικαστούν και να καταδικαστούν οι γνωστοί/άγνωστοι κουκουλοφόροι εγκληματίες και όσοι τους καθοδηγούν και χρηματοδοτούν. Δείτε σχετική ανάρτηση στον σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου