Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Μπάμης Μπεμβές (ΜΜ) 2


Ο Μπάμπης,

* Παρέδωσε τις πινακίδες της BMW στην εφορία γιατί δεν είχε να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας.

* Πήγαινε τον τελευταίο καιρό στο βενζινάδικο με τη BMW και έβαζε 5 ευρώ βενζίνη, και θυμόταν με νοσταλγία τις καλές εποχές που φουλάριζε το απλήρωτο αμάξι του με τη πιστωτική του κάρτα και πήγαινε στην Ιερά οδό με το μωρό και ήταν ο άρχοντας της σαμπάνιας και των γαρυφάλλων. Ωραίες εποχές!

* Υπέγραψε ψεύτικη δήλωση του Ν.105 πως διατηρεί το όχημα ακινητοποιημένο και το έχει παρατημένο δυο στενά πιο κάτω από το υποθηκευμένο σπίτι του.

* Εξακολουθεί να χρωστάει τη «Μπέμπα» του και τώρα θα του πάρουν και το σπίτι…

* Αναρωτιέται γιατί έγιναν όλα αυτά! Αφού αντιστάθηκε και ψήφισε «Όχι» στο δημοψήφισμα. Θα έπρεπε να του είχαν διαγράψει τα πάντα μέχρι τώρα και να του δώσουν και από πάνω….

* Έχει μείνει από δουλειά γιατί έκλεισε το μαγαζάκι του και ψάχνει, από το καναπέ του με το laptop αγκαλιά!

* Ψάχνει δουλειά Διευθυντή, εισοδηματία, διευθύνοντα συμβούλου ή κάτι παρεμφερές! Δε το λέει έτσι ακριβώς, αλλά όποτε του προτείνουν κάτι, δε του αρέσει το κουβάλημα, το χαμαλίκι και αρνείται!
 
 * Έχει τη μάνα του που του πληρώνει τους λογαριασμούς και τον χαρτζιλικώνει. Πάλι καλά που και οι δύο γονείς του ήταν στη ΔΕΗ και παίρνει ο καθένας κοντά 2.000 ευρω το μήνα. Ο Μπάμπης βρίζει ακόμα τους σαμαροβενιζέλους που πήγαν τη σύνταξη των γονιών του στα 2.000 και δεν παίρνει όσα θα ήθελε.
 * Κάθεται όλη μέρα στο καναπέ του και συνδέεται στο facebook για να βρίσει τους Ευρωπαίους τοκογλύφους, τις κακές τράπεζες, τους μασώνους και τη νέα τάξη πραγμάτων που τον έχουν στοχοποιήσει και δεν ζει όπως θα ήθελε.

Ο Μπάμπης είχε γεμίσει με εθνική περηφάνια το 7μηνο της διαπραγμάτευσης! Είχε γνωρίσει και ένα από τα μωρά που χόρευαν στο Σύνταγμα. Λίγο αξύριστη και τσακωμένη με το αποσμητικό, αλλά τον Μπάμπη δε τον πείραζε. Και αυτός μερικές φορές τσακωνόταν με το νερό!

Ο Μπάμπης λέει πλέον τον Αλέξη προσκυνημένο και προδότη!

Αυτή του λέει πως δε πειράζει και τουλάχιστον ο Αλέξης το προσπάθησε, αλλά ο Μπάμπης κρυφά ψάχνει να βρει τον επόμενο σωτήρα.

Θα ψηφίσω τη Ζωίτσα σκέφτεται. Πόσο χειρότερα να τα κάνει; Ας μας δώσει μια να ξεμπερδεύουμε μια και καλή! Ούτως οι άλλως, λεφτά πλέον έχουν μόνο οι βολεμένοι και οι γερμανοτσολιάδες! Να τα χάσουν και αυτοί να δούνε τη γλύκα!!!
Από ανάρτηση στο facebook του Παναγιώτη Κορφοξυλιώτη με τροποποιήσεις Leonida.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου