Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Η Διαχρονική (για την Πάρτη της) Αγροτιά


Το έχουμε ξαναδεί το (χιλιοπαιγμένο) έργο των κινητοποιήσεων της "περήφανης" αγροτιάς. Επί δεκαετίες και επί... ευημερίας φροντίζοντας τα προνόμια του χώρου τους, να βγαίνουν στους δρόμους με τα τρακτέρ, (των επιδοτήσεων και των δανεικών και αγυρίστων, των χρημάτων αυτών που τρώγανε βελανίδια, όταν κτίζανε παρθενώνες), να κόβουν την χώρα σε κομμάτια, αποκλείοντας εθνικές αρτηρίες, αεροδρόμια, δημόσια κτίρια κλπ, για να υπερασπιστούν τα "δικαιώματα" τους δηλαδή την πάρτη τους.
Χρησιμοποιούν το όπλο του τρακτέρ και το κάνουν βέβαια σε σαιζόν... καφενείου, αφού δεν έχουν αγροτικές εργασίες. Το ότι πλήττουν το σύνολο των υπόλοιπων Ελλήνων και σακατεύουν την οικονομία της χώρας ποσώς τους ενδιαφέρει.
Και τι έκαναν μέχρι τώρα όλες οι κυβερνήσεις στα "χαϊδεμένα" ψηφαλάκια; Πάντα υποχωρούσαν και τους έδιναν αφειδώς τα ξένα δανεικά λεφτά. Ο ίδιος ο σημερινός ψεύτης πρωθυπουργός κ. Τσίπρας με όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, (πριν γίνουν κυβέρνηση), ανέβαιναν στα τρακτέρ και "πάλευαν" για τα... δίκια τους.
Τώρα όμως τα... τζάμπα δανεικά τελείωσαν καθώς και οι τζάμπα μαγκιές της κυβέρνησης.
Χωρίς να κρίνονται με λεπτομέρεια τα νέα φορολογικά μέτρα των αγροτών, υπάρχει μια πολύ απλή αρχή που πρέπει να τηρηθεί. Να φορολογούνται οι αγρότες, (πράγμα που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα και δεν το δέχονται οι ίδιοι), όπως όλοι οι Έλληνες, αναλογικά επί των εισοδημάτων τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου