Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Νόμιζε (προς στιγμήν) ότι δεν ήταν... Κότα


Ο κ. Τσίπρας κατά την διάρκεια της συνόδου κορυφής ΕΕ-Τουρκίας είπε (μεταξύ άλλων) στον Τούρκο ομόλογο του κ. Νταβούτογλου: «Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους», και ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν απάντησε.
Στη συνέχεια αυτά που ειπώθηκαν προφορικά αναρτήθηκαν στους λογαριασμούς twitter του κ. Τσίπρα στα αγγλικά, (@atsipras_eu) και ελληνικά, (@atsipras).
Ο κ. Νταβούτογλου απάντησε στα τιτιβίσματα του κ. Τσίπρα: « Τα σχόλια για τους πιλότους από τον Αλέξη Τσίπρα δεν συνάδουν με το πνεύμα της ημέρας. Αλέξη, ας εστιάσουμε στη θετική μας ατζέντα». Αμέσως μετά την απάντηση Νταβούτογλου, (κουτοπονηρούτσικα), ο κ. Τσίπρας κατέβασε μόνο τα σχετικά tweets, από τον λογαριασμό του στα αγγλικά. Άφησε τα ελληνικά, για να εξακολουθούν να αισθάνονται «υπερήφανοι/γενναίοι» οι… κάφροι του ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ!
Στην σύνοδο ο κ. Τσίπρας πολύ καλά έκανε και τόνισε τη διαφορά αντιμετώπισης των τουρκικών παραβιάσεων σε σχέση με την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στην Συρία. (Άλλο θέμα αν πράττουν, ή έπρατταν σωστά οι ελληνικές κυβερνήσεις…).
Ήταν μέγα λάθος του πρωθυπουργού να δημοσιεύσει με tweets το σχετικό θέμα, που έθιξε προφορικά στον Τούρκο πρωθυπουργό. Ακόμα περισσότερο ήταν ραγιαδίστικη και γελοία η απόσυρση των tweets μετά το… φτάρνισμα Νταβούτογλου. Ντροπή κ. Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου