Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Και Όμως είναι… Υπουργοί, (Μπάχαλο-Δημόσιας Ταξης, ΜπαχαλοΠαιδείας)


Ο υπουργός Προστασίας του (Αλήτη) Πολίτη, Πανούσης, έκανε (πάλι) το… (αριστερό) θαύμα του. 

Επί μέρες είχε καταληφθεί η Νομική Αθηνών από αριστερο-αντιεξουσιαστές κουκουλοφόρους, που ζητούσαν την… απελευθέρωση του ισοβίτη πολυεγκληματία τρομοκράτη Σάββα Ξηρού. Τα κουκουλοφόρα φασιστόμουτρα δεν επέτρεπαν στους φοιτητές, καθηγητές να μπουν για μάθημα και λεηλατούσαν - κατέστρεφαν, ανενόχλητοι από την αστυνομία, τις εγκαταστάσεις της Νομικής σχολής, καθώς και παρακείμενα αγάλματα και παλαιά εκκλησία. Στο τέλος τα κουκουλοφόρα καθάρματα…. αποχώρησαν από τη Νομική υπό τον όρο να μην επέμβει η αστυνομία και να μη… συλληφθούν!!
   
Το ίδιο συνέβη και σε επεισόδιο επιδρομής τραμπούκων «φοιτητών» στο ΑΠΘ, στην αίθουσα που συνεδρίαζε η σύγκλητος του πανεπιστημίου, που πήγαν να τους κάψουν, τραυματίζοντας σοβαρά τον φύλακα.Μπράβο στον (παρατηρητή) υπουργό (του αλήτη), που φορτώνει τις ζημιές στα κορόιδα τους φορολογούμενους

Ο άλλος ανεκδιήγητος υπουργός (κατά της αριστείας και υπέρ της μετριότητας) υπουργός (Μη)  Παιδείας Μπαλτάς σχολίασε σχετικά, «Θέλουμε αστυνόμευση με πλήρη σεβασμό στα δικαιώματα του οποιουδήποτε, ακόμη και του κακού».
Ωραίος;; Με τι νούμερα έχουμε μπλέξει! Να πληρώσουν λοιπόν αυτός και ο σύντροφος του "υπουργός"  από την προσωπική τους περιουσία τις ζημιές των… κακών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου