Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο Σαμαράς και ο… Λύκος


Πριν γίνει πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς καλούσε από το Ζάππειο, το «σοφό» λαό να τον ακολουθήσει σε ένα αντιμνημονιακό, (άλλο «μείγμα» μέτρων), δρόμο. 
Στις εκλογές του 2012 ο κ. Σαμαράς, (μνημονιακός πλέον), φώναζε ότι αν δεν τον ακολουθήσει ο «σοφός» λαός, η χώρα θα βρεθεί εκτός ευρώ και ΕΕ.  
Τώρα για τις εκλογές της 25.1.15  ο κ. Σαμαράς φωνάζει πάλι για έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ, σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο «σοφός» λαός βαρέθηκε να ακούει προειδοποιήσεις και φοβέρες και (δημοσκοπικά) αυξάνεται η διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, καθιστώντας πολύ πιο πιθανή τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές.
Ο κ. Σαμαράς φαίνεται ότι την… πάτησε σαν το βοσκόπουλο που φώναζε ψέματα να τον βοηθήσουν οι χωριανοί του, γιατί είχε έλθει λύκος να του φάει τα πρόβατα. Όταν πραγματικά είχε πάει ο λύκος δεν τον πίστεψε κανείς και δεν πήγαν να τον βοηθήσουν. κι έτσι φαγώθηκαν τα πρόβατα του…

Μόνο που στην περίπτωση μας, (σημερινή πραγματικότητα), τα πρόβατα είναι ο… «σοφός» λαός, που τον εξαπάτησε ο (αντιμνημονιακός,/μνημονιακός) Σαμαράς ψεύτης βοσκός.

Αλλά τι να περιμένεις από ένα κοπαδικό λαό, που ενώ ψηφίζει, (δημοσκοπικά) ΣΥΡΙΖΑ, θέλει καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Σαμαρά;;!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου