Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Τζάμπα Ψεύτης


Οι Υπουργοί Οικονομικών της Eυρωζώνης στη συνάντηση τους την 26.11.12 στο eurogroup ενέκριναν την καταβολή του ποσού των 43,7 δισεκατομμυρίων ευρώ και συμφώνησαν σε μέτρα για τη μείωση του δημόσιου χρέους της Ελλάδος,

Στα μέτρα μείωσης του δημόσιου χρέους περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: 

Μείωση των επιτοκίων δανεισμού.  Επέκταση αποπληρωμής των δανείων κατά 15 χρόνια, επιστροφή κερδών, της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), στην Ελλάδα από την αγορά ελληνικών ομολόγων και επαναγορά ελληνικών ομολόγων από τη χώρα μας στις μειωμένες τιμές που έχουν τώρα.

Η επιτευχθείσα συμφωνία δεν λύνει το πρόβλημα του δημόσιου χρέους της Ελλάδος, όμως αποτελεί μια σοβαρή προσπάθεια στην κατεύθυνση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, χωρίς να αποκλείει άλλα μέτρα μείωσης ή κουρέματος  του χρέους σε άλλο χρόνο.

Τσίπρας: "Η κυβέρνηση ακολούθησε μια στρατηγική υποτέλειας, ήταν απούσα από τη διαπραγμάτευση, τη συζήτηση και τον τελικό συμβιβασμό…….. Η μόνη πραγματική λύση είναι μια μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται, να μπει ο λαός στο προσκήνιο". 

Ο Τσίπρας θα κτύπαγε το χέρι στο τραπέζι, θα έτρεμαν όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες, θα του διέγραφαν όλο το χρέος και θα συνέχιζαν να τον δανείζουν για να:

* Επαναφέρει μισθούς και συντάξεις στα επίπεδα του 2009, να κρατικιποιήσει ξανά την ολυμπιακή, ΟΤΕ κλπ να διώξει τους Κινέζους από το λιμάνι του Πειραιά να διορίσει τους πάντες στο δημόσιο ΝΑ, ΝΑ ,ΝΑ ΤΡΑΛΑΛΑ!!

Ε ,Ρε, ΧΗΨ (Χρήσιμοι Ηλίθιοι Ψηφοφόροι), που του Χρειάζονται.  ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου