Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ανώτατα Εξευτελισμένα Ιδρύματα (ΑΕΙ)


Έδρασαν (πάλι) οι Κούκου-(λοφόροι) στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διέκοψαν την ηλεκτρονική ψηφοφορία από χθες 12.11.12, (την μη ηλεκτρονική δεν…. επέτρεψαν να γίνει παλαιότερα), για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης και προξένησαν μεγάλες φθορές στον εξοπλισμό της αίθουσας διεξαγωγής.

Διοικητικοί υπάλληλοι και φοιτητές που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και εξωκοινοβουλευτικοί αριστεριστές έκαναν κατάληψη στο χώρο και έθεσαν εκτός λειτουργίας τον server του συστήματος, με στόχο να διακοπεί η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Συμβουλίου Διοίκησης.

Η διακοπή λειτουργίας του συγκεκριμένου  κεντρικού υπολογιστή (server) είχε σαν αποτέλεσμα να μην λειτουργούν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές των νοσοκομείων Λαϊκού, Αρεταίειο, Αιγινήτειου και Αττικού που συνδέονται όλα με το Πανεπιστήμιο.

Άφησαν οι (Αριστεροί) Φασίστες τους ασθενείς χωρίς φάρμακα και εξετάσεις! 
Οι γιατροί δεν μπορούν να συνταγογραφήσουν, αλλά ούτε να επικοινωνήσουν οι κλινικές με τα εργαστήρια!

Εμποδίζει το (αριστερό) φασισταριό τις εκλογές, αν δεν τις ελέγχει και εγκληματεί σε βάρος του λαού.

Η κατάληψη συνεχίζεται μέχρι τώρα παρά την επέμβαση εισαγγελέα για την διαπίστωση (τάχα μου - τάχατες) αν τελούνται….. αξιόποινες πράξεις!!!

Ο ΣΦΥΡΙΖΑ (βέβαια) έσπευσε να καλύψει τους Κούκου-φασίστες του, με σχετική δήλωση συμπαράστασης κατά του νόμου για τα ΑΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου