Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Παιδεία και Παιδία Ξεφτίλα (Β΄)

Οι κοπανατζήδες young party-dogs (νεαρά κομματόσκυλα) ασκούν την «επαναστατική» γυμναστική τους, με την καθοδήγηση των mega party-dogs (μεγαλοκομματόσκυλων) γονιών τους, σε βάρος του συνόλου των μαθητών των σχολείων τους, «επενδύοντας» από νωρίς στο μέλλον τους, (κομματική καριέρα).

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τσίπρας… Από κοπανατζής - καταληψίας μαθητής αρχηγός κόμματος. Γίνεται καλύτερα; Δεν νομίζω.

Το κράτος θεατής… Η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών και των γονιών τους που θέλουν να κάνουν μάθημα αδρανείς.

Μια κοινωνία μουδιασμένη και παραδομένη στις «δυναμικές» μειοψηφίες των νεαρών γκρουπούσκουλων, παρακολουθεί την υποχρεωτική αγραμματοσύνη των παιδιών της.

Η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου μέσω της ΝΕΤ 105,8 μίλησε για στημένα κέντρα που υποκινούν τις καταλήψεις και ότι οι μαθητές έλαβαν μαζικά SMS από κομματικούς φορείς.

Σύμφωνα με το newsit.gr 6.10.10 το Υπουργείο θεωρεί ότι οι καταλήψεις υποκινούνται από το ΠΑΜΕ.

Οι «ευρηματικοί» καταληψίες συνηθισμένοι στην παραλυτική μέχρι αφασίας αντίδραση του συντεταγμένου κράτους επί δεκαετίες, ζητούν θέσεις πάρκιν για τα "παπάκια" τους, χώρους καπνίσματος μέχρι και στρογγυλές τυρόπιτες!!



Καταλήψεις για…..Πλάκα, συνοδευόμενες από βανδαλισμούς, κλοπές και καταστροφές των υλικών και των υποδομών των σχολείων και της δημόσιας περιουσίας:


Για να στέλνει το λογαριασμό ο εκάστοτε υπουργός Παιδείας στον ηλίθιο και φαλιρισμένο τώρα Έλληνα φορολογούμενο.


Συνεχίστε να κοιμάστε Ω σιωπηλή πλειοψηφία των Ελλήνων!!


Οι τωρινοί κοπανατζήδες αγράμματοι καταληψίες θα είναι οι μελλοντικοί «πολιτικοί», «δάσκαλοι», «γιατροί» κλπ κλπ της…. Πλάκας και της Καταστροφής.

1 σχόλιο: