Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ελλάς σε ……Περαίωση "Αξιών" (Α΄)

Πλανημένη η νέα ηγεσία από τη γοητεία της ανοιχτής διακυβέρνησης ξέχασε τις εφορίες.

Έναν χρόνο τώρα μένουν αδιοίκητες, χωρίς προϊσταμένους, χωρίς συμβολή στην υπόθεση της σταθεροποίησης.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Για μία ακόμη φορά, έρχεται το κράτος να δώσει άφεση αμαρτιών, αμνηστία στους μεγάλους φοροφυγάδες, στους κλέφτες και τους απατεώνες,

Που εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη βραδύτητα στην απονομή Δικαιοσύνης αντί να βρίσκονται στις φυλακές, γλεντούν, κερδοσκοπούν, παρανομούν σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, των Ελλήνων πολιτών.

Αυτούς, βασικά έρχεται να ευνοήσει ο νέος νόμος για την περαίωση.

Αυτούς που τα βιβλία κατασχέθηκαν από το ΣΔΟΕ, με τα εικονικά, πλαστά τιμολόγια που υποθέσεις τους εκκρεμούν στα δικαστήρια.

Αυτούς που δεν υπέβαλλαν εκκαθαριστικές δηλώσεις ΦΠΑ, τα τελευταία δέκα χρόνια!

Το ίδιο Κράτος παρανομεί για μία ακόμη φορά. Δίνει αμνηστία, μέσω της νομοθετικής εξουσίας σε μία σειρά σοβαρότατων αδικημάτων, υπονομεύοντας τον θεσμό της Δικαιοσύνης,

Αλλά και τον θεσμό της ίδιας της Βουλής που καλείται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος να σβήσει εν μια νυκτί χρέη, ευνοώντας προκλητικά συγκεκριμένη κατηγορία επιχειρήσεων, αλλά και επαγγελματιών που βαρύνονται με βαρύτατες κατηγορίες.

Τι συμβουλές θα δώσουν οι γονείς στα νέα παιδιά, τα άδολα, που ξεκινούν με όνειρα για αξιοκρατία, αξιοπιστία, αξιοπρέπεια, προκοπή, όταν το ίδιο Κράτος διαπαιδαγωγεί τελείως διαφορετικά και εν τέλει προστατεύει αυτούς που παρανομούν και μάλιστα συστηματικά;

Αποσπάσματα από τα άρθρα, «Αδικίες» στο ΒΗΜΑ 2.10.10 και «Η νύφη χτενίζεται» του Δημητρίου Χ.Παξινού προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών στην Καθημερινή 2.10.10.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, συνεπικουρούμενα από τα κόμματα της αριστεράς, δημιούργησαν ένα υπερτροφικό, σπάταλο, διεφθαρμένο, σοβιετικού τύπου κρατικό μηχανισμό, που υπάρχει μόνο για να εξυπηρετεί την ύπαρξη του.

Στελεχώθηκε αναξιοκρατικά, ρουσφετολογικά, κομματικά και δεν επιτελεί το έργο για το οποίο έχει λόγο ύπαρξης.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι σε θέση και δεν ήταν ποτέ σε θέση να εισπράττει τους φόρους - έσοδα του κράτους. Γι’ αυτό και οι κατ’ εξακολούθηση ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ περαιώσεις.

Κάπως έτσι λειτουργούν οι περισσότεροι τομείς του άρρωστου κράτους μας.

Υπενθυμίζω την «περίφημη» επίταξη φιάσκο επιστράτευση των φορτηγατζήδων.

Τα αρμόδια τμήματα του κρατικής μηχανής ανά την ελληνική επικράτεια δεν έκαναν τη δουλειά τους.

Πολύ απλά: Ως όφειλαν θα έπρεπε να τηρούν ενήμερα (ηλεκτρονικά) αρχεία με τους οδηγούς – οχήματα και μεταφορικές αποστολές.

Πολύ απλά:Οι αρμόδιοι , έπλεκαν, έκαναν shopping, έπιναν καφέ (εκτός γραφείου) ήταν «άρρωστοι», ήταν σε απεριόριστη (άγραφη) άδεια, τα Έξυναν κλπ κλπ…

Τώρα για άλλη μια φορά τα (από)κόμματα μας εμπαίζουν και ζητούν τη ψήφο μας. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου