Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Xαμά(ISIS)

Μιμητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου (ISIS) οι ισλαμιστές* της Χαμάς επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στο Ισραήλ το περασμένο Σάββατο (07/10/2023) σφαγιάζοντας πάνω από 1.000 αμάχους, (ολόκληρες οικογένειες, ηλικιωμένους, μωρά, νέους ανθρώπους που μετείχαν σε μουσικό φεστιβάλ), και απαγάγοντας πάνω από 100 μεταφέροντας τους στην Γάζα ως ομήρους για μελλοντική… χρήση.

Οι ισλαμιστές της Χαμάς κέρδισαν στις εκλογές το 2006 στην λωρίδα της Γάζας και έπειτα από ένα αιματηρό πόλεμο το 2007 με την (κύρια παλαιστινιακή οργάνωση) Φατάχ επικράτησαν, και έκτοτε όχι μόνο κυβερνούν την Γάζα, αλλά ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό και την παλαιστινιακή Αρχή στην Δυτική Όχθη. 

Το ισλαμοφασιστικό καθεστώς της Χαμάς, …ελέω Αλλάχ, (δεν διεξήγαγε ξανά εκλογές), διαχειρίζεται όλο το χρήμα της διεθνούς κοινότητας που εισρέει προς βοήθεια των Παλαιστινίων, το οποίο βασικά το χρησιμοποιεί για την ευζωία των αξιωματούχων της και για εξοπλισμούς εναντίον του Ισραήλ, και για τούτο δεν επιδιώκει καμία ειρηνευτική λύση με το Ισραήλ.

Η μόνη λύση για το κράτος του Ισραήλ είναι η ολοκληρωτική εξόντωση των τζιχαντιστών της Γάζας, για το καλό και του παλαιστινιακού λαού. 

*Το Ισλαμικό Κίνημα Τζιχάντ στην Παλαιστίνη είναι μία ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση με έδρα τη Ραμάλα, που ιδρύθηκε το 1981. Μαζί με τη Χαμάς και έξι άλλες φατρίες, είναι μέλος της Παλαιστινιακής Συμμαχίας και των Συμφωνιών του Όσλο, με στόχο την ίδρυση ενός κυρίαρχου ισλαμικού παλαιστινιακού κράτους. Το Κίνημα Ισλαμικής Τζιχάντ στην Παλαιστίνη απορρίπτει τη λύση των δύο κρατών και προωθεί την καταστροφή του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου