Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Απεργοχώρα ψωροκώσταινα...

Στην χώρα των διαδηλώσεων και απεργιών - (του Δημοσίου που το πληρώνει ο ιδιωτικός τομέας!) – με… ειδικό site για τις απεργίες?! “apergia.gr”, (κάποια χρόνια περισσότερες διαδηλώσεις από τις μέρες του χρόνου), προστίθεται άλλη μία αύριο Πέμπτη της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Τέμπη. 

Ένα από τα συνθήματα (προκήρυξης) της διαδήλωσης, (των κρατικοκομματοσυνδικαλιστών): «Να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης και της λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια». 

Δηλαδή η γενεσιουργός αιτία της τραγωδίας στα Τέμπη, το άχρηστο, αναξιοκρατικό, καφενιακό, μη αξιολογημένο δημόσιο να μην αλλάξει σε τίποτα και να συνεχίσει με… περισσότερες προσλήψεις μονίμων δημοσίων υπαλλήλων. 

Για το καφενείο-σουβλατζίδικο-διασκεδάδικο-φονικό γραφείο σταθμάρχου στην Λάρισα μούγκα, τίποτα! 

Για τις εγκληματικές κλοπές καλωδίων, καθώς και σιδηροδρομικού υλικού σήμανσης και ασφάλειας, (από συμμορίες με.. άκρες σε προσωπικό των σιδηροδρόμων), καμία δήλωση, καμία διαμαρτυρία, κανένα αίτημα για αυστηρές αξιοκρατικές προσλήψεις, προδιαγραφές καθηκόντων - εξετάσεων, ευλαβικής τήρησης πρωτοκόλλου ενεργειών, επικοινωνιών κλπ. 

Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπόρεσε να ελέγξει το μπάχαλο του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα, (ήταν μόνο θέμα χρόνου), να έλθει η τραγωδία των Τεμπών. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ, σύσσωμη η αντιπολίτευση …επιμένουν στην γραμμή των χασομέρηδων δημόσιων απεργών, για περισσότερο άχρηστο Δημόσιο. 

Αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου