Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Ο επικίνδυνος (χαμένος) Πούτιν

Ο κ. Πούτιν αρχικά νόμισε με την «ειδική επιχείρηση» του εναντίον της Ουκρανίας ότι, με… περίπατο ολίγων ημερών θα υπέτασσε την χώρα. 

Έφαγε τα… μούτρα του στο μέτωπο εναντίον του Κιέβου και ονόμασε την υποχώρηση από αυτό το μέτωπο… ανασύνταξη, γιατί τάχα ήταν παραπλάνηση και το πραγματικό μέτωπο ήταν στα βορειοανατολικά, (Χάρκοβο), ανατολικά (Λουχάνσκ, Ντονέτσκ), και νότια (Χερσώνα, Ζαπορίζια). 

Ο κ. Πούτιν αναγκάζεται τώρα, υπό το φάσμα της ήττας, (έπειτα από επιτυχείς αντεπιθέσεις και ανακατάληψη εδαφών από τους Ουκρανούς στο Χάρκοβο και την περιοχή της Χερσώνας), να κηρύξει άρον - άρον (μερική… 300χιλιάδων) επιστράτευση και να διατάξει (μαϊμού) δημοψηφίσματα στις κατεχόμενες περιοχές για να τις προσαρτήσει.

Απειλεί με χρήση (και) πυρηνικών όπλων αν δεχθεί επίθεση σε έδαφος της Ρωσίας, που θα θεωρηθούν ως τέτοια και τα κατεχόμενα εδάφη της Ουκρανίας αφού θα έχουν προσαρτηθεί.

Ο κ. Πούτιν, (σαν νέος Χίτλερ – που είχε υποτιμηθεί αρχικά), αποτελεί μείζονα απειλή για την παγκόσμια ειρήνη και δεν πρέπει να κερδίσει στην Ουκρανία. 

Ενδιαφέρει ιδιαίτερα την Ελλάδα, (υπόψη των... θαυμαστών του Πούτιν εν Ελλάδι), να μην πετύχει τους στόχους του στην Ουκρανία, γιατί ο κ. Ερντογάν (…μίνι Πούτιν) ακολουθεί ένα παρόμοιο… αφήγημα (πριν επιχειρήσει) εναντίον της Ελλάδος, (η Τουρκία… ασφυκτιά στα σύνορα της, γαλάζια πατρίδα, «κατεχόμενα» νησιά, «καταπιεσμένη τουρκική» μειονότητα κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου