Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Ποιο Πολυτεχνείο;

Η πολιτική γενιά του Πολυτεχνείου,
* Εξέθρεψε και προέβαλε πρότυπα αναξιοκρατίας, μετριότητας, αραχτής (στο δημόσιο) και αρπαχτής, (του δημόσιου χρήματος). Καλλιέργησε την ανομία, την ατιμωρησία και την συνενοχή.  

* Εκμαύλισε τους θεσμούς, τα ιδανικά και τις αξίες του λαού, με αποτέλεσμα τον πολιτικό, ηθικό, πολιτισμικό και κοινωνικό ξεπεσμό. 

* Διέλυσε την εθνική παιδεία, (κόμματα στα πανεπιστήμια – σχολεία των δεκαπενταμελών αγραμμάτων, αιώνιοι φοιτητές - αιώνιες καταλήψεις, πτυχία με βούλα κομματικών νεολαιών, πανεπιστήμια σκουπιδότοποι, άντρα ανομίας, ναρκωτικών, παρασκευαστήρια μολότοφ).  

* Και τελικά κατάντησε την Ελλάδα ζήτουλα, ξεφτίλα παγκοσμίως, παραδίδοντας την χρεοκοπημένη σε ξένους δανειστές και ανίσχυρη (αμυντικά) απέναντι σε μια άκρως επιθετική Τουρκία.  

Το τραγικό είναι ότι κάθε χρόνο ο (παραπληροφορημένος – εξαπατημένος) λαός γιορτάζει την καταστροφή του από τους (βολεμένους – ζωντανούς) «ήρωες» του Πολυτεχνείου.

1 σχόλιο:

  1. Το τραγικότερο είναι ότι κάποιοι {πρώην και νυν ένστολοι (κατά τη σύγχρονη προσφιλή ονομασία του χώρου μας)} ασπάζονται και γίνονται φερεφωνα αυτής της παραπληροφόρησης, για να μην πούμε και ότι κτίζουν επάνω σ' αυτήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή