Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Σήψη

Ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην κορύφωση της θανατηφόρας πανδημίας, και σε κατάσταση (εδώ και ένα χρόνο ακήρυχτου) υβριδικού* πολέμου με την Τουρκία, η αντιπολίτευση και ιδίως ο ΣΥΡΙΖΑ με την νεολαία του στους δρόμους στηρίζει το… κίνημα υπεράσπισης των… δικαιωμάτων του αμετανόητου δολοφόνου της 17Ν Κουφοντίνα. 

Στις καθημερινές πορείες, (παρά τις απαγορεύσεις των συγκεντρώσεων λόγω πανδημίας), πρωταγωνιστές είναι οι (φίλοι τους) κουκουλοφόροι μπάχαλοι που σπάνε τα πάντα στον δρόμο τους, βάζοντας στόχο την αστυνομία (σοβαρούς τραυματισμούς) με πρόθεση πρόκλησης ακόμα και θανάτων αστυνομικών.

Το...πρόβλημα του Τσίπρα είναι η «υπερβολική βία» της αστυνομίας, δεν είναι η μη τήρηση του νόμου και της δημόσιας τάξης, (και για την αντιμετώπιση της θανατηφόρας πανδημίας), λες και ο εχθρός είναι η αστυνομία και όχι η Τουρκία που ακονίζει μαχαίρια να διαμελίσει την Ελλάδα. 

Η δε κυβέρνηση εμφανίζεται μουδιασμένη και ψιλοπαράλυτη, ανίκανη να εφαρμόσει τον νόμο για να προστατεύσει την δημόσια τάξη και την υγεία του λαού, ώστε να ασχοληθεί με την κύρια πραγματική απειλή της Τουρκίας. 

Προχωρημένη πολιτική σήψη, ο λαός εθνικά αποπροσανατολισμένος και ο Τούρκος περιμένει (υπομονετικά) το σάπιο φρούτο να πέσει…

* Υβριδικός πόλεμος: Προπαγάνδα, εξαπάτηση, δολιοφθορές, και άλλες μη στρατιωτικές τακτικές για αποσταθεροποίηση του αντιπάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου