Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Γιατί;

Διαχρονική διαπίστωση ότι, ο χώρος της τρομοκρατίας αποτελείται από ομοκέντρους κύκλους, με κεντρικό κύκλο/πυρήνα την δολοφονική τρομοκρατία (17Ν και άλλες), εξωτερικό κύκλο τον χώρο των αναρχοαντιεξουσιαστών (τάχα ιδεολόγων ) και ενδιάμεσους κύκλους τους μπάχαλους κουκουλοφόρους ελαφρών, μετρίων και βαριών εγκληματικών ενεργειών, (πολλαπλή δολοφονία Μαρφίν, σπασίματα – εμπρησμοί - λεηλασίες δημόσιας/ιδιωτικής περιουσίας, μπάχαλο – τραμπουκισμοί - κυριαρχία στα πανεπιστήμια, διακοπή της ομαλής ζωής των πόλεων με ζημιές στην οικονομία και την εικόνα της χώρας, κλπ). Ο όρος αναρχικοί και αντιεξουσιαστές για… παραλλαγή, στην ουσία «επαναστάτες» αριστεροί, όπως οι στόχοι και τα θύματα τους. 

Και τώρα επί μέρες διαδηλώνουν, (παρά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων, λόγω πανδημίας), τα σπάνε σε όλη την χώρα για τα… μάτια του (αμετανόητου δολοφόνου) Κουφοντίνα, που ο ΣΥΡΙΖΑ (και ο Τσίπρας προσωπικά) υποστηρίζουν, (τάχα μόνο τα «δικαιώματα» του κρατουμένου, ενώ δεν μπορούν να κρύψουν την συμπάθεια τους), αφού βέβαια όταν ήταν κυβέρνηση τον είχαν βολέψει στις αγροτικές φυλακές.

ΓΙΑΤΙ μέχρι τώρα δεν βρέθηκε ένας πρωθυπουργός, ένας υπουργός δικαιοσύνης, έστω ένας εισαγγελέας να συγκεντρώσει όλες τις δικογραφίες με τα εγκλήματα της αναρχοαντιεξουσιαστικής τρομοκρατίας, να βρει τους εγκεφάλους, καθοδηγητές και χρηματοδότες και να εξαλείψει αυτό το καρκίνωμα; Δεκαετίες εγκληματικών ενεργειών (αναρίθμητων δικογραφιών), ΓΙΑΤΙ δεν συγκεντρώνονται – συνυπολογίζονται - συναξιολογούνται για να τους μπουζουριάσουν; 

Μια χαρά τα κατάφεραν μέσα σε 2 χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας της ΧΑ (με καμιά σαρανταριά δικογραφίες) να εξουδετερώσουν το κόμμα αυτό, να προφυλακίσουν και τελικά να φυλακίσουν όλους σχεδόν τους βουλευτές συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού τους.

Σημείωση:Το πανό στο σκίτσο είναι πραγματικό, έχει αναρτηθεί στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Στους υποστηριχτές του δολοφόνου τρομοκράτη Κουφοντίνα... (σκίτσο) λείπει ο Δρίτσας κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ που είπε ότι κανείς δεν φοβήθηκε από την 17Ν, (προφανώς γιατί σκότωνε... κακούς καπιταλιστές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου