Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Περί Τραμπ κλπ (Διάλογος με ένα Φίλο) 3


Φίλος
Αυτή την εικόνα (για τον Τραμπ)* φρόντισαν με κάθε τρόπο να σου περάσουν τα ελεγχόμενα στην πλειονότητα από το εβραικό λόμπυ ΜΜΕ στην Αμερική και στην Ευρώπη. Κάνε μια έρευνα στο Wikipedia και θα τρομάξεις με το ποσοστό και τον όγκο τον οποίον ελέγχουν στα ΜΜΕ και στο χώρο του θεάματος. Δεν αντιλαμβάνομαι πως τους πιστεύεις τόσο αβίαστα, εκτός αν συμφωνείς με τη στρατηγική και τις επιδιώξεις τους. Δεν είναι κατ΄ ανάγκη κακό αυτό. Κάθε επιλογή έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Η δική μου επιλογή είναι να παραμείνω Ἕλληνας και όχι να γίνω παγκὀσμιος πολίτης. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Άλλοι κινούν τα νήματα και ήδη σταμάτησαν να με αποκαλούν ὅπως παλιά και έγινα πλέον απλά "συμπολίτης". Σημεία των καιρών;;? Πάρτο και έτσι. Στην τελική δύσκολο φαίνεται η δική μας "φουρνιά" να προλάβει αυτό που έρχεται. Θα δείξει.
Leonidas
Πραγματικά με εκπλήσσεις με την τοποθέτηση σου. Οι δημοκρατικοί στις ΗΠΑ, ΟΛΟΙ, τρελάθηκαν και ήθελαν να καθαιρέσουν τον Τραμπ, που δεν έγινε, επειδή ελέγχει την Γερουσία; Το κυριότερο κοινό χαρακτηριστικό των Ελλήνων πολιτικών που ανέφερα, (σε σχέση με τον Τραμπ) είναι ο άκρατος λαϊκισμός με… πρώτο τον Τσίπρα. Ο Τραμπ είναι απρόβλεπτος, ασταθής ψυχικά , επικίνδυνος για παγκόσμιος ηγέτης και επιπλέον είναι… κολλητός, (και λόγω μπίζνας) με τον Ερντογάν, (καθόλου ευνοϊκό για την Ελλάδα, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, μέχρι τις αμερικάνικες εκλογές). Γιατί είναι αντίθετο το «παγκόσμιος» πολίτης, με το Έλληνας πολίτης; Δεν είσαι ήδη «παγκοσμιοποιημένος» με το ιντερνετ, φβ κλπ; Το ότι είσαι ευρωπαίος πολίτης εδώ και 40 χρόνια αλλοτριώθηκες και δεν είσαι Έλληνας πολίτης; Και φυσικά ο ελληνισμός χρειάζεται το εβραϊκό λόμπυ, (τουλάχιστον να μην είναιαντίπαλος), και το Ισραήλ ως σύμμαχο, που είναι το ισχυρότερο κράτος της ανατολικής Μεσογείου.

(*) Leonidas o Τραμπ είναι ένα… μείγμα χαρακτήρων (δεξιού) Τσίπρα, Μπαρουφάκη, Κασιδιάρη, Βελόπουλου, Λεβέντη, και.. ταμπεραμέντου Λιάνας Κανέλλη, Ζωής Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου