Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Η Γενιά της Χρεοκοπίας


Η πολιτική γενιά του Πολυτεχνείου.. κατάφερε:
* Να εκμαυλίσει τους θεσμούς, τα ιδανικά και τις αξίες του λαού, με αποτέλεσμα τον πολιτικό, ηθικό, πολιτισμικό και κοινωνικό ξεπεσμό.
* Να διαλύσει την παιδεία, (αγραμματοσύνη – πτυχία με βούλα κομματικών νεολαιών, πανεπιστήμια σκουπιδότοποι, άντρα ανομίας, ναρκωτικών, παρασκευαστήρια μολότοφ..).
* Να εκθρέψει και να προβάλει πρότυπα αναξιοκρατίας, μετριότητας, αραχτής (στο δημόσιο) και αρπαχτής (του δημόσιου χρήματος).
* Να αποτελέσει πρότυπο ανομίας, ατιμωρησίας και συνενοχής, (μαζί τα φάγαμε).
* Να βγάλει αμέτρητους ψευτοεπαναστάτες, ψευτοπροοδευτικούς, αεριτζήδες και λαμόγια.
* Να.. μεταλαμπαδεύσει όλη την παραπάνω σαπίλα στους πολιτικούς επιγόνους της, με αποτέλεσμα να καταντήσουν την χώρα ζήτουλα και ξεφτίλα παγκοσμίως, παραδίδοντας την χρεοκοπημένη σε ξένους δανειστές και ανίσχυρη (αμυντικά) στις ορέξεις της Τουρκίας.

Στην πολιτική αυτή σαπίλα συνεπείς.. συνεχιστές η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, (κόμματα μαϊμού αριστεράς-δεξιάς), που εξαπάτησαν τον λαό, τάζοντας του τα.. πάντα-όλα. Tο ΜΟΝΟ που καταφέρνουν, (για να κρατήσουν τις καρέκλες τους), είναι να φεσώσουν την χώρα με 100 έως 200δισ.€, να υποθηκεύσουν.. αιωνίως (99χρ.) όλη την δημόσια περιουσία και (να προσπαθούν) να.. αναστήσουν το φαύλο σύστημα εξουσίας που κατέστρεψε την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου