Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Αριστερό Παρακράτος


Η αριστερή αναρχική.. ομάδα Ρουβίκωνας (2 χρόνια από την εμφάνιση του 2015) απέκτησε νομική υπόσταση με την ίδρυση.. πολιτιστικού συλλόγου με το όνομα «Πολιτιστικός Σύλλογος Εργαζομένων Αθήναιον», το καταστατικό του οποίου εγκρίθηκε και ανεγράφη στο βιβλίο σωματείων, που τηρείται στο Πρωτοδικείο της Αθήνας στα τέλη Ιανουαρίου 2017. Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου είναι γνωστός αναρχικός και ιδρυτικό μέλος του Ρουβίκωνα, ενώ μέλη του κατέλαβαν τις υπόλοιπες θέσεις του Δ.Σ. Σύμβολο του νέου συλλόγου είναι το αστέρι των αναρχικών, το οποίο στη μέση έχει.. τυχαία το γράμμα «Ρ». 
 
Ο Ρουβίκωνας έχει πραγματοποιήσει δεκάδες επιδρομές σε δημόσια κτίρια, νοσοκομεία, συμβολαιογραφεία, πρεσβείες, καταστήματα κλπ με απειλές κατά ατόμων και προκλήσεις ζημιών, με πρόσφατη την επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), όπου ανενόχλητοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές. Οι ζημιές φυσικά στον.. βλάκα «σοφό» φορολογούμενο λαό. Όταν υπουργοί της κυβέρνησης (και ο πρωθυπουργός), καταφέρονται κατά των δικαστών και του ΣτΕ, επεμβαίνει ο.. (επιχειρησιακός βραχίονας) Ρουβίκωνας, για να γίνει κατανοητή η.. δυσαρέσκεια της κυβέρνησης.
 
Και τίθεται το ερώτημα: Αφού είναι και.. νόμιμο σωματείο ο Ρουβίκωνας (με παραλλαγή όνομα) με γνωστό πρόεδρο και μέλη, γιατί δεν καλούνται να δώσουν λόγο για τις έκνομες πράξεις τους, (που εκθέτουν και την χώρα – επιθέσεις σε πρεσβείες), να γίνουν συλλήψεις, να δικαστούν και να πληρώσουν όλες τις ζημιές που έχουν προκαλέσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου