Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Φιλοπατρία.. Καρέκλας


Ο λόγος για τους ΑΝΕΛ οι οποίοι είναι κάθετοι (με γραμμή του προέδρου τους κ. Πάνου Καμμένου) στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Διακηρύσσουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν ΝΑΙ σε συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, ή παράγωγα στο όνομα του κράτους αυτού. Ακόμα και σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της κ. Δημήτρης Καμμένος δήλωσε (σε τηλεοπτικό σταθμό) ότι οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν, και ακόμα αν ψηφιστεί από 180 βουλευτές συμφωνία που θα περιλαμβάνει το όνομα Μακεδονία, η.. επόμενη μέρα της κυβέρνησης θα είναι.. δύσκολη, (δηλαδή θα.. μαλώσουν τον Τσίπρα εκ των υστέρων;). 

Αν οι ΑΝΕΛ ήταν ειλικρινείς και όντως πατριωτικό κόμμα, που δεν τους ενδιαφέρουν οι καρέκλες θα ήταν πολύ πιο απλό και τίμιο να διαμηνύσουν** στον κ. Τσίπρα να μην τολμήσει να φέρει την συμφωνία για το σκοπιανό στην Βουλή, διαφορετικά πέφτει η κυβέρνηση! Το κάνουν; Όχι βέβαια. Είναι (γλυκιά) η καρέκλα.. ανόητε!
**Το περίεργο είναι ότι αυτή η απλή ερώτηση δεν έχει ποτέ τεθεί από δημοσιογράφο στους ΑΝΕΛ, ούτε και στην σημερινή τοποθέτηση του κ. Δημήτρη Καμμένου! Γιατί;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου