Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Ξανακτύπησε το.. Σπίρτο


Ξανακτύπησε ο Τσίπρας (αυτή την φορά) στο ινστιτούτο Brookings στην Ουάσιγκτον (κατά την επίσκεψη στις ΗΠΑ), όπου ανέφερε (σχετικά με την οικονομική κρίση) ότι "έχουμε ήδη φάει την καμήλα και μας έχει μείνει η ουρά".

Μόνο που μπέρδεψε την ελληνική παροιμία και έκανε τον γάιδαρο.. καμήλα και στα αγγλικά την ουρά ζώου με την ουρά στις.. τράπεζες, (στις εφορίες και αλλού).
..Κόκκαλο οι παρευρισκόμενοι ξένοι.. αναρωτιούνται άραγε αν τρώνε οι Έλληνες καμήλες και μετά κάθονται στην ουρά (ποια ουρά;) ή κάθονται στην ουρά για να φάνε την καμήλα;
Έσκισε πάλι το.. καμάρι στα.. ΑγγλοΕλληνοΑλαμπουρνέζικα!
Ημιμαθής, αν όχι αγράμματος, (είναι πολλές πλέον οι αποδείξεις περί τούτου), με το βλακώδες χαμόγελο (πάντα) πετάει τις κοτσάνες/πατάτες/μπαρούφες του με την.. άνεση του  χαζοαυτοϊκανοποιούμενου, (γι' αυτές τις μπούρδες),  ανεξάρτητα σε ποιο ακροατήριο απευθύνεται!
..Αυτό αντιπροσωπεύει την χώρα του "σοφού", λαού που τον εξέλεξε πρωθυπουργό. Προφανώς του αξίζει... Και σε ανώτερα μπαρουφοειδή δρώμενα του!
Σημείωση: Στην φωτογραφία ο φάκελος του ψηφοδελτίου που είχε σαλιώσει στις εκλογές ο.. ξυράφης, γιατί δεν γνωρίζει ότι είναι αυτοκόλλητος, (επικαιροποιημένος με τα επίμαχα ζώα)!

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρω πόσο σπίρτο είναι αυτός, σίγουρα όμως είναι σπίρτο ο Ελληνικός λαός που τον ψήφισε και τον έκανε κυβερνήτη του σε δύο συνεχόμενες εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή