Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Το Καλάμι… (ΣΑΜ) της Εξουσίας


Ο Σαμαράς είναι καμένο χαρτί και κάνει ζημιά στη ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει… μαρξιστικές λαμπάδες για να παραμένει πρόεδρος της ΝΔ ο Σαμαράς!
Ο Σαμαράς μετά  τις ευρωεκλογές προώθησε ότι πιο σκάρτο και λαϊκίστικο είχε η δεξιά παράταξη σε πρόσωπα – πολιτικές και βέβαια έκανε μια βλακώδη προεκλογική εκστρατεία. Δείτε τις αναρτήσεις 11/Ιουνίου/2014 και  22/Ιανουαρίου/2015 στα links:
Αν και δεν έχασε με μεγάλη διαφορά στις εκλογές 25.1.15, έχει πάει (δημοσκοπικά) το κόμμα κάτω από το 15%, ακολουθώντας τη... μοίρα του ΠΑΣΟΚ, (με χρονική διαφορά μηνών).


Αν ο Σαμαράς ήταν πραγματικός ηγέτης έπρεπε να είχε παραιτηθεί αμέσως μετά τις εκλογές, ή τουλάχιστον να είχε προκαλέσει συνέδριο, (με σύντομες διαδικασίες), όπου μπορούσε να βάλει ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος. Μέχρι τώρα θα ήταν ή ο ίδιος (αδιαμφισβήτητος), πρόεδρος, (καθόλου ή μικρή πιθανότητα), ή κάποιο άλλο άφθαρτο, ή νέο πρόσωπο, που θα σηματοδοτούσε μια νέα πορεία για τη ΝΔ να αντιμετωπίσει τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ. Κακώς εκτιμήθηκε: ότι δεν επαρκεί ο χρόνος, να μη διασπαστεί η παράταξη, να είναι ενωμένοι όλοι για αντιμετώπιση του ΣΥΡΙΖΑ κλπ.
Ο λαός δεν ξαναγυρίζει στο Σαμαρά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου