Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Το Παιδί των… Λουλουδιών


Την ανάγκη να ασκηθούν πιέσεις στην Τουρκία, ώστε να κάνει κινήσεις για την αποκλιμάκωση της έντασης στην Κύπρο, υπογράμμισαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο γγ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, κατά τη σημερινή συνάντησή τους. Από το ethnos.gr 30.10.14.
Leonidas: Ο κ Τσίπρας λοιπόν, στην επίσκεψη του στην Κύπρο προτείνει σαν λύση, (για την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας), να…. ασκηθούν πιέσεις στην Τουρκία για την αποκλιμάκωση της έντασης…
Να ασκηθούν πιέσεις από ποιους; Από το ΝΑΤΟ, (που θέλει να βγάλει τη χώρα), τις ΗΠΑ και την ΕΕ, (που θα σχίσει τα μνημόνια και θα τους βάλει φέσι  το χρέος; Γιατί δεν απευθύνεται στους φίλους του στην Κούβα και στην Βενεζουέλα;
Γιατί δεν δηλώνει ότι πρέπει να έχουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και ότι και ό ίδιος θα φροντίσει γι αυτό; Γιατί είναι διεθνο-αριστερούλης αντιμιλιταριστής με… λουλούδια στα χέρια.
Η επόμενη του πρόταση μπορεί να είναι να στείλει ένα.... 15μελές Λυκείου, (καταλήψεων-εκεί «ζυμώθηκε» κι αυτός), να πετάξει… λουκουμόσκονη στους Τούρκους για να τους τρομοκρατήσει!
Αυτός ετοιμάζεται να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδος. Δεν έχει μάθει ότι οι Τούρκοι σέβονται μόνο τους ισχυρούς. Δοξάστε τον και ετοιμάσετε τα... τσίγκινα (σώβρακα).!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου