Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Φτυσμένος …. Απόστρατος


Στα διάφορα σενάρια για τη διαδοχή του Δ. Αβραμόπουλου στο ΥΠΕΘΑ, σύμφωνα με το onalert.gr «παίζουν», ο ίδιος ο πρωθυπουργός για… κύρος, ο… απερίγραπτος πρώην υπουργός Εσωτερικών  Μιχελάκης  σαν… φαβορί, η Φούφη Γεννηματά, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος. 

Αναφέρεται εδώ μόνο το σχόλιο για τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο, (γιατί αποκλείεται να επιλεγεί ως νέος ΥΠΕΘΑ): «Ο Σαμαράς έχει την άποψη ότι “τα πειράματα με τους απόστρατους έχουν γίνει κι έχουν αποτύχει”. Και μάλλον έχει δίκιο. Συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του στρατηγού στη θέση του ΥΕΘΑ».

Και αναρωτιόμαστε ποια πειράματα απέτυχαν; Πότε υπήρξε απόστρατος αξιωματικός των ΕΔ υπουργός Εθνικής Άμυνας; Ποτέ, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις σε υφυπουργούς, (μικρής διάρκειας εξιλαστήρια θύματα, υπηρεσιακοί ενόψει εκλογών κλπ). και μην μετράμε τον από ναφθαλίνη απόστρατο παραιτηθέντα αντισυνταγματάρχη του μηχανικού μεγαλοστέλεχος του πρώιμου ΠΑΣΟΚ Γιάννη Χαραλαμπόπουλο.


Και ενώ αυτή είναι η «εκτίμηση» των πολιτικών και των ΜΜΕ που τους σιγοντάρουν, για τα στελέχη των ΕΔ…. Αποτυχημένοι και Φτυσμένοι, εξακολουθούν να συνωστίζονται μυριάδες απόστρατοι στα πολιτικά γραφεία των κομμάτων που κατέστρεψαν τη χώρα, και επέβαλλαν τα χειρότερα μέτρα εναντίον των στελεχών των ΕΔ, με την ελπίδα να αρπάξουν κάποιο ξεροκόμματο εξουσίας, για την… πάρτη τους.

Δυστυχώς εξακολουθούν να κυβερνούν οι Άχρηστοι και οι Ανίκανοι, που κατάντησαν τη χώρα παγκόσμιο ζήτουλα.   ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!

Στοιχεία από το άρθρο, «Ποιο είναι το όνομα ΕΚΠΛΗΞΗ για διάδοχος του Αβραμόπουλου - Ποιοι "κάηκαν" και γιατί!», Onalert 28.8.14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου