Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Κάθαρση του Πολιτικού Συστήματος;;


Η Ελλάδα καταστράφηκε οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά με ευθύνη του σάπιου πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης, (αριστερού και δεξιού). Το πώς, που, πότε και από ποιους, (συγκεκριμένα), συντελέστηκε αυτή η καταστροφή, καταγράφεται στις εκατοντάδες αναρτήσεις  αυτού του blog, στις οποίες ο αναγνώστης μπορεί να ανατρέξει.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια έχουν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης, (το ΠΑΣΟΚ περισσότερο). Όμως μεγάλη ευθύνη έχουν και τα αριστερά «προοδευτικά» κόμματα, που κατείχαν (αναλογικά) προνομιακές θέσεις, σε όλους τους τομείς διοίκησης, και ήταν πάντα απέναντι σε κάθε εξυγιαντική μεταρρύθμιση.

Τώρα καλούνται να σώσουν τη χώρα αυτοί που πρωτίστως ευθύνονται για την καταστροφή της, (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ). Βέβαια φαίνεται ότι προσπαθούν να σώσουν τη χώρα με το…. Ζόρι, καθόσον όλες οι εξυγιαντικές ενέργειες, που αφορούν το σάπιο πελατειακό κράτος, (κλεπτοκρατία-διαφθορά, αναξιοκρατία, γραφειοκρατία, περιορισμό του δημοσίου, κατάργηση άχρηστων δημόσιων οργανισμών, άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων, ταχύτητα απονομής δικαιοσύνης,  σπατάλες, φοροκλοπή, φοροδιαφυγή, κλπ), που έπρεπε να είχαν γίνει δεκαετίες τώρα,
* Γίνονται ΜΟΝΟ κατόπιν πιέσεων της Τρόικας των Μνημονίων, (ευτυχώς), διαφορετικά δεν θα γίνονταν ΠΟΤΕ!

Μέχρι τώρα φαίνεται να τιμωρείται το ΠΑΣΟΚ, που ολοένα συρρικνώνεται και απειλείται αυτή η ίδια η ύπαρξη του. Η ΝΔ έχει υποστεί μεγάλες απώλειες, αλλά…. «Αντέχει» (σε ποσοστά) σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, (αξιωματική αντιπολίτευση).

Ο ελληνικός λαός, όταν απομακρυνθεί ο κίνδυνος χρεοκοπίας της χώρας και εξόδου από ευρώ ΕΕ πρέπει κατά τον ίδιο τρόπο, που τιμώρησε το ΠΑΣΟΚ να τιμωρήσει και τη ΝΔ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος είναι να αναδειχθούν νέες υγιείς, ανιδιοτελείς πατριωτικές δυνάμειςνα εξαφανιστούν από την πολιτική ζωή του τόπου, (στις εκλογές), από τον ελληνικό λαό, όσοι συνετέλεσαν στην καταστροφή του, και στη συνέχεια, (όλοι αυτοί από τη μεταπολίτευση μέχρι τώρα), να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη και να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους.

Τότε Μόνο θα υπάρξει ΚΑΘΑΡΣΗ, και μια Νέα Δημιουργική Αρχή για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου