Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

«Ελπίδα»…. (Π)ΣΥΡΙΖΑ;;;;


Δυνατότητα για τόλμημα έχει μόνο ο ΣYPIZA: Θα μπορούσε έγκαιρα να διακηρύξει: Aν ο λαός δώσει σε μάς την εντολή, θα ασκήσουμε τη δική μας πολιτική, αλλά τολμώντας κοινωνική επιστράτευση. Θα καλέσουμε να συστρατευθούν στο τιτάνιο έργο επανίδρυσης του κράτους και ανάπλασης κοινωνικών θεσμών και λειτουργημάτων οι επώνυμοι της αριστείας σε κάθε τομέα, οι κορυφαίοι της ανθρώπινης ποιότητας που διαθέτει η ελληνική κοινωνία.

Tα υπουργεία δεν θα μοιραστούν σαν μπουναμάδες για να αμειφθούν υπηρεσίες που προσφέρθηκαν στο κόμμα, η κυβέρνηση θα είναι επιτελείο, συγκροτημένο από άκρως εξειδικευμένους στα θέματα του υπουργείου τους ανθρώπους, προσωπικότητες καταξιωμένες, δοκιμασμένες, με ετοιμότητα ανιδιοτελούς προσφοράς.

Aν ο ΣYPIZA τολμούσε ένα τέτοια άνοιγμα, είναι πολύ πιθανό ότι ο λαός θα τον κρατούσε στην εξουσία για τα επόμενα τριάντα χρόνια. Aλλά η ώς τώρα πορεία του δείχνει ότι δεν μπορεί την υπέρβαση, είναι με τις κότες, όχι με τους αετούς.
Από το άρθρο, «Ο ρεαλισμός της προσφυγής στην αριστεία», του Χρήστου Γιανναρά, kathimerini.gr, 19.1.13.

Σχόλιο αναγνώστη (Απορίες). 17:29 19.1.14.
Κε Γιανναρά διαφωτίστε μας και φωτίστε εμάς τους πτωχούς τω πνεύματι.
Σε ποιόν πλανήτη επεκράτησε η αριστερά σε στύλ ΚΚΕ και κρυπτο-ΚΚΕ (ΣΥΡΙΖΑ) και "χρησιμοποιήθηκαν οι αριστείς;" Ποιός θα τους καθόριζει αυτούς; Η κομματική νομενκλατούρα; Έχετε κανένα παράδειγμα ή απλά μιλάτε έτσι για να μιλάτε στον αέρα, κουβέντα να γίνεται δηλαδή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου