Κυριακή 28 Απριλίου 2013

(Συνεχίζεται) Η Ξευτίλα των Πανεπιστημίων


Όσα συνέβησαν (στις 11.4.13) στο ΤΕΙ Πάτρας δείχνουν πως ένα τμήμα του φοιτητικού συνδικαλισμού έχει πραγματικά ξεπεράσει κάθε όριο στον τρόπο με τον οποίο δρα.
 Οι απειλές, η χρήση βίας και οι ύβρεις δεν ταιριάζουν σε ένα υποτιθέμενο ακαδημαϊκό περιβάλλον, κάθε άλλο. Θα είναι πραγματικά τραγικό αν η διοίκηση του ΤΕΙ και το υπουργείο Παιδείας ενδώσουν σε αυτού του είδους τις συμπεριφορές.
“Φοιτητικός συνδικαλισμός”, tovima.gr 13.4.13.
Σχόλια Αναγνωστών:
Την φωτιά, στα πρώτα δευτερόλεπτα την σβήνεις με μια δακτυλήθρα νερό. Στο πρώτο λεπτό με ένα ποτήρι νερό. Στα πρώτα τρία λεπτά με ένα κουβά νερό. Μετά από μια ώρα θέλεις βυτία με νερό. Έπειτα από τρείς ώρες χρειάζεσαι πυροσβεστικά αεροπλάνα.
Το πρόβλημα με την φασιστική συμπεριφορά των συνδικαλιστών φοιτητοπατέρων -οι οποίοι όσο λιγότερο ποσοστό διαθέτουν τόσο πιο αχρείοι γίνονται-, έχει ξεπεράσει την -μεταφορικά- απαιτούμενη ποσότητα βυτίων νερού. Ας επιστρατεύσει η Κυβέρνηση πυροσβεστικά αεροπλάνα. Πχ. άμεση αποβολή των φασιστοειδών τραμπούκων από την Πανεπιστημιακή Σχολή. Όπως γίνεται σε όλα τα Πανεπιστήμια του κόσμου. Τότε και μόνο τότε θα επανέλθει η Ακαδημαϊκή κοινότητα σε καθεστώς ελευθερίας της έκφρασης και της γνώσης.
Τραμπουκισμός , βία και εγκληματικότητα είναι έννοιες ασυμβίβαστες με την Παιδεία. Και την απόλυτη ευθύνη γι' αυτήν την κατάσταση την φέρει εξ' ολοκλήρου η Αριστερά. Η οποία δεν έχει καμιά σχέση με την προδικτατορική Αριστερά.
Σχολίασε ο/η ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ | 12:46:28, Απρίλιος 13th, 2013.

Έχει ξεφτίσει τόσο ο θεσμός των ΠΡΥΤΆΝΕΩΝ, ΑΠΌ ΤΗΝ ΝΟΜΕΓΚΛΑΤΟΎΡΑ των αριστεριστών που κατέλαβαν τα Πανεπιστήμια, ώστε να μην θέλουν και μάλιστα να διαμαρτύρονται, γιατί θα καθαρίσει το Πανεπιστήμιο, από τους αιωνόβιους φοιτητές, που στηρίζουν και αναδεικνύουν, αυτούς τους Πρυτάνεις!!
Οι αιώνιοι φοιτητές κατασκεύασμα των κουλτουριάρηδων, αριστεριστών, που μπερδεύουν το πεζοδρομιακό "Πανεπιστήμιο" της ζωής , με το συστηματικό Εκπαιδευτικό Πανεπιστήμιο !!!
Σχολίασε ο/η Π.Ε | 12:25:05, Απρίλιος 13th, 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου