Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Τρομοκρατία με…. Οικιακά Είδη


Στη συνέχεια των πολλαπλών εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια, (οικιακά είδη κατά ΣΥΡΙΖΑ), κατά γραφείων κομμάτων, δημοσιογράφων, τραπεζών κλπ και της επίθεσης με καλάσνικωφ εναντίον του πρωθυπουργικού γραφείου στη Συγγρού, 

* Τοποθετείται προχθές Κυριακή βόμβα σε χύτρα, (οικιακό είδος), στο Athens Mall το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Αθήνας.

Οι τρομοκράτες της… χύτρας παρόλο που ειδοποίησαν 50 λεπτά πιο πριν για τη βόμβα, υπήρξε μεγάλος κίνδυνος να σημειωθούν πολλές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, καθόσον σε λίγο άρχιζαν οι παιδικές ταινίες στους κινηματογράφους του Mall.

Η βόμβα εκρήγνυται και ήταν ευτύχημα που δεν υπήρξαν θύματα, εκτός από  2 μικροτραυματισμούς.

Συμπεράσματα:

* Υπάρχει η… δεξαμενή του κουκου(λοφόρο)-αναρχο-αντιεξουσιαστ-αριστερού χώρου, από όπου προέρχονται τα πάσης φύσεως αποβράσματα της «ένοπλης πάλης».

* Πόνεσε τους κουκου-αναρχο-αντιεξουσιαστ-αριστερούς η επιβολή του νόμου σε χώρους ανομίας-ορμητήρια, που είχαν σε βίλες και οικήματα επί σειρά ετών και πέρασαν άμεσα σε αντίποινα.

* Υπάρχει επικοινωνία, (σε κάποιο επίπεδο), των «μαλακών» (κουκου-γκαζάκηδων), με τους «σκληρούς» των καλάσνικοφ και βομβών – δρουν παράλληλα.

* Η (πάσης φύσεως) τρομοκρατία στη χώρα μας από τη μεταπολίτευση μέχρι τώρα ήταν και είναι αριστερίστικης ιδεολογίας και είχε την «ανοχή;», έως την… την ψιλο-καταδίκη της, από τα κόμματα της αριστεράς.

Εύγε! Ελλάς το Μεγαλείο της…. Αριστεράς σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου