Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Λύκοι και Πρόβατα (Συνέχεια)


Η "κόρη" βιάζεται και…. τραπεζώνει τον βιαστή της. Στη συνέχεια βιάζεται ξανά και…. διαμαρτύρεται, μέχρι το επόμενο γεύμα κλπ, κλπ!!

Ο ΑΝΥΠΕΞ Δ. Δρούτσας, εν μέσω κλιμακούμενων τουρκικών παραβιάσεων στον αέρα και στη θάλασσα του Αιγαίου και για πρώτη φορά από το 1974 με 2 τουρκικά ερευνητικά πλοία να κάνουν έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα στο βόρειο Αιγαίο, Νότια στην περιοχή Καστελόριζου και κυπριακή υφαλοκρηπίδα….. τραπεζώνει τον Τούρκο ΥΠΕΞ Νταβούτογλου.

Η Τουρκία συνεχίζει το «βιολί» των παραβιάσεων-ερευνών και ο Δρούτσας….. διαμαρτύρεται!!

Ο Δ. Δρούτσας δήλωσε την 9.8.10 από τη νήσο Ρω:

«Η ελληνική πολιτική προσέγγισης με την Τουρκία είναι επιλογή και όχι μονόδρομος. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι απολύτως κατοχυρωμένα και κουτοπονηριές και προκλήσεις δεν χωρούν»

Αυτά είναι μέρος της «σκληρής» ανακοίνωσης του Έλληνα ΑΝΥΠΕΞ για να μην του…..κάνει καλό (του Νταβούτογλου) το (ελληνικό) φαγητό που του πρόσφερε στη Ρόδο!!

Τέτοια «γενναία» αντιμετώπιση έχουν οι Τούρκοι όταν κουρελιάζουν την ελληνική εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια και περιμένουν το επόμενο κάλεσμα….. για φαΐ στο τραπέζι και στο Αιγαίο!

Τελικά οι κουτοπονηριές επιχειρούνται από την «κόρη», η οποία εφαρμόζει στην πράξη το σχετικό ρηθέν: «Αν δεν μπορείς να αποφύγεις το βιασμό απόλαυσε τον»!

Δοξάστε τους νέο-Λεωνίδες του Μολών Λαβέ….. Φαΐ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου