Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Τα Συνδικάτα των Εκβιαστών

Σήμερα το συνδικάτο-συντεχνία των φορτηγατζήδων παραλύει τη χώρα αποστερώντας-αποκλείοντας τους πολίτες και τους τουρίστες από καύσιμα, τρόφιμα, εμπορεύματα, μετακινήσεις….

Αύριο το συνδικάτο-συντεχνία της ΔΕΗ προειδοποιεί ότι θα ΜΑΤΩΣΕΙ την Ελλάδα, κατεβάζοντας τους διακόπτες του ρεύματος…

Από Σεπτέμβριο οι δάσκαλοι, καθηγητές και λοιποί διαθέτοντες…. «κοινωνικό» μέσο πίεσης θα συνεχίσουν την συνδικαλιστική τους «γυμναστική» σε βάρος των υπολοίπων Ελλήνων.

Από κοντά και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, οι ταξιτζήδες, φαρμακοποιοί κλπ...

Οι προνομιούχοι εργαζόμενοι στο δημόσιο, τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και οι επαγγελματίες παρέχοντες δημόσια υπηρεσία αφέθησαν ή και εσκεμμένα οργανώθηκαν σε συνδικάτα-συντεχνίες εκβιαστών του κοινωνικού συνόλου για εξυπηρέτηση αποκλειστικά των συμφερόντων τους.

Συνεχώς και αδιαλείπτως, επί δεκαετίες, τα συνδικάτα των εκβιαστών κρατούσαν όμηρο τον ελληνικό λαό. Ήταν κι αυτό ένα από τα «κορυφαία επιτεύγματα» του σάπιου πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης.

Ο Χρήστος Γιανναράς λέει σχετικά:

{Ο τρόπος που λειτουργεί στην Ελλάδα ο συνδικαλισμός των εργαζομένων του δημόσιου τομέα, είναι καρκίνος του κοινωνικού σώματος σε τελικό στάδιο. Βασανίζει ολόκληρο το σώμα με πρακτικές γκανγκστερικών εκβιασμών, συμπεριφορές στρατού κατοχής.

Ερήμην των εργαζομένων και τάχα για το συμφέρον τους, οι χρυσοπληρωμένοι άεργοι επαγγελματίες του συνδικαλισμού ασελγούν με σαδισμό πάνω σε εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια συμπολιτών τους, μόνο για να ετοιμάσουν, σαν κομματικοί λακέδες, τη βουλευτική ή και υπουργική τους καριέρα.

Ο καρκίνος στο κράτος λέγεται «κράτος εν κράτει» και είναι χειρουργήσιμος…}

Χρειάστηκε η παραλίγο χρεοκοπία της χώρας, (δεν την έχομε γλιτώσει ακόμα) και η οικονομική της διακυβέρνηση από ξένους, για να μπει ένα (προσωρινό;) φρένο στο συνδικάτο των εκβιαστών φορτηγατζήδων….

Τελικά αποδεικνύεται με τον πιο δραματικό τρόπο πόσο άχρηστοι ήταν οι πολιτικοί και τα κόμματα της μεταπολίτευσης. Απέτυχαν και Φώναξαν τους ξένους Φον Φούφουτους, κατά Πάγκαλο, να μας κυβερνήσουν!!

Και βέβαια ο λεκτικός «τσαμπουκάς» του Πάγκαλου είναι για τους χαζοχαρούμενους (κ)οπαδούς του.

Ο ίδιος στην πράξη κάνει κωλοτούμπες στους Φούφουτους για να ικανοποιήσει τους όρους του μνημονίου και έτσι να πάρει το χρεοκοπημένο κράτος τους τα χρήματα των Φούφουτων!!

Μεταξύ μας, αν είχα να διαλέξω τους Φον Φούφουτους ή τους όποιους Πάγκαλους που μας κυβέρνησαν μέχρι τώρα θα προτιμούσα τους Φον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου