Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Άσυλο στους Κούκου


Επιτέλους βρέθηκε ένας εισαγγελέας που προχώρησε στην άρση του ασύλου του πολυτεχνείου κατά τα επεισόδια του Σαββάτου 20/12/2008. Ένα θέμα είναι ότι το μάθαμε ύστερα από 3 μέρες την 23/12/08. Όλος ο πολιτικός κόσμος μούγκα! Αλλά αυτό δεν είναι το μείζον…
Την άρση του ασύλου δεν δέχθηκαν οι πρυτανικές αρχές, γιατί όπως ισχυρίζονται δεν έγιναν μεγάλες ζημιές! Το ότι έχει καταληφθεί από τους κούκου, οι οποίοι έχουν μετατρέψει μέρος των εγκαταστάσεων του πολυτεχνείου σε χώρους παρασκευής και αποθήκευσης μολότοφ και κάθε είδους εκρηκτικών και το χρησιμοποιούν για ορμητήριο εκτέλεσης εγκληματικών πράξεων δεν τους ενδιαφέρει!
Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση ως Πιλάτοι πετάνε το μπαλάκι στους «αρμόδιους», δικαιοσύνη και πρυτανικές αρχές! Κατά της αστυνομικής παρέμβασης και τα άλλα κόμματα.
Κατάντησαν τη Δημοκρατία στη χώρα μας να σημαίνει απόλυτη ελευθερία δυναμικών μειοψηφιών, για να καταλύεται η ελευθερία των πολλών! Αυτή είναι η δημοκρατία που απολαμβάνομε από τον ξεπεσμό των πολιτικών, των πανεπιστημιακών και άλλων «προοδευτικών» δημοκρατικών ταγών της χώρας μας. Αυτοί οι ταγοί μας αξίζουν!!

1 σχόλιο: