Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Γκρίζα ΜΜΕ

-->
-->
Σχεδόν το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και ο έντυπος τύπος εστιάζουν την κριτική τους στις βιαιότητες της αστυνομίας από τη μια και από την άλλη στην ανικανότητα της να αποτρέψει τις καταστροφές. Η Αστυνομία έχει πάντα άδικο. Αν αντιδράσει σκληρά είναι καταδικαστέα, αν όχι ανίκανη. Η απόλυτη διαστροφή στην ενημέρωση, η απόλυτη παραπλάνηση των απλών ανθρώπων, τηλεθεατών, αναγνωστών!! Και βέβαια πλήρης ηθική δικαίωση των κούκου(λοφόρων)!!
-->
Δηλαδή τα ΜΜΕ προτρέπουν: Συνεχίστε να καταστρέφετε το κράτος των μπάτσων, γουρουνιών και δολοφόνων!!
Κανένα ξένο πρακτορείο ειδήσεων, εφημερίδα ή τηλεοπτικό κανάλι δεν χαρακτηρίζει δολοφονία το θάνατο του μαθητή. Αναφέρονται σε θάνατο, φόνο έπειτα από πυροβολισμό.. Για παράδειγμα BBC: A Greek court ordered Wednesday that two policemen be held in jail pending their trial for a teenage boy's fatal shooting a death that has sparked five days of intensive riots in cities across the country.
Εδώ όλα τα ΜΜΕ προτού ολοκληρωθεί η έρευνα, κήρυξαν δολοφόνο τον αστυνομικό. Και αφού έβγαλαν την καταδικαστική απόφαση, συνεχίζουν: Και να αποδειχθεί ότι είναι εξοστρακισμός πάλι δεν αλλάζει τίποτα. Αυτά ισχυρίζονται οι πλέον έγκριτοι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου