Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

…Τυχαίος πύραυλος


Καθόλου τυχαίο δεν ήταν το ρωσικό κτύπημα με πύραυλο κατά την επίσκεψη του στην Οδησσό του Έλληνα πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη. Οι Ρώσοι το αρνήθηκαν, αλλά ποιος τους πιστεύει, όταν ο ίδιος ο Πούτιν μέχρι την τελευταία στιγμή… διερρήγνυε τα ιμάτια του, ότι τάχα δεν θα εισέβαλε στην Ουκρανία. 

Επικίνδυνος ο «δημοκράτης» κ. Πούτιν ο οποίος έπειτα από 24 χρόνια στην εξουσία, ετοιμάζεται για την… νιοστή θητεία του, (δημοσκοπήσεις τον φέρουν «πρώτο» με 70,80,90%...).
Η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης πολύ καλά κάνει και τάσσεται (ξεκάθαρα) κατά του Πούτιν, (που προσπαθεί να μιμηθεί ο άλλος… ισόβιος σουλτανίσκος Ερντογάν). 

Η Δύση (και η Ελλάδα) δεν έχει πρόβλημα με τον ρωσικό λαό, αλλά με το καθεστώς Πούτιν, που όσο βρίσκεται στην εξουσία θα αποτελεί κίνδυνο για την ανθρωπότητα, (ακόμα και με πυρηνικό όλεθρο, αν δεν πετυχαίνει τους κατακτητικούς σκοπούς του με συμβατικά όπλα).

Η Ελλάς συντάσσεται με τον ελεύθερο δημοκρατικό κόσμο της Δύσης, και όχι με τις δικτατορίες συμμάχους του Πούτιν, (Βόρεια Κορέα, Ιράν, Κίνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου