Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Βόμβα στα ΜΑΤ


Έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου για έκρηξη βόμβας, (σε χρονικό περιθώριο 45 λεπτών), στην έδρα των ΜΑΤ, εντοπίστηκε κάτω από μία υπερυψωμένη σκοπιά, (απέναντι από την είσοδο της Πολυτεχνειούπολης), σε σακούλα εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούμενος από μισή λίβρα εκρηκτικού C4 και 150 γραμμάρια ζελατοδυναμίτιδας, με ρολόι και δύο διακόπτες.
 
Είχαν… Άγιο οι Ματατζήδες και τυχόν περαστικοί, γιατί (από κάποια αστοχία υλικού/συνδεσμολογίας) δεν εξερράγη, βρέθηκε και εξουδετερώθηκε από τα ΤΕΕΜ.

Λέγεται ότι η κάμερα παρακολούθησης που υπάρχει στην υπερυψωμένη σκοπιά που έβαλαν την βόμβα δεν… καταγράφει.!!
 
Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης είναι στο 5 έτος διακυβέρνησης της χώρας και δεν έχει μέχρι τώρα τολμήσει να πετάξει έξω από τα πανεπιστήμια τους κουκουλοφόρους, - κορόιδευαν με την πανεπιστημιακή αστυνομία που την στείλαν για… ψάρεμα-, καθώς και να εμπεδώσει ένα αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες με την τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης (ιδίως) σε χώρους που διαπιστωμένα διαπράττονται καθημερινά εγκληματικές πράξεις. 

Τώρα διαπιστώνεται ότι δεν υπάρχουν κάμερες παρακολούθησης, ούτε σε κρίσιμες εγκαταστάσεις της Αστυνομίας, (προφανώς για να προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα των εγκληματιών).

Τι να πεις για το μπάχαλο ασφάλειας (και εντός αστυνομίας) και μάλιστα στα ΜΑΤ; 

Πόσο ξεφτίλα ακούγεται, όταν και το τελευταίο περίπτερο έχει κάμερες παρακολούθησης-καταγραφής; 

Πρέπει να γίνει μακελειό με διαμελισμένους αστυνομικούς και περαστικούς, (που από τύχη δεν συνέβη τώρα), για να ξυπνήσει το «επιτελικό» κράτος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου