Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Ξεφτίλα...

Μεταξύ 2:30 και 5:00 το πρωί της Κυριακής (07.05.2023) ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων βγήκε από την γεωπονική σχολή, (όπου γινόταν συναυλία… πάρτι!), και πέταξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς δύο τουριστικά λεωφορεία, ενώ ένα τρίτο υπέστη σοβαρές ζημιές. Επίσης προκάλεσαν ζημιές στον ευρύτερο χώρο, διαλύοντας μια στάση λεωφορείων, κάδους κλπ. 

Η αστυνομία συνέλαβε 9 άτομα, τα οποία στην συνέχεια αφέθηκαν… ελεύθεροι! 

Που είναι η πανεπιστημιακή αστυνομία Θεοδωρικάκου – Μητσοτάκη, οι ελεγχόμενοι είσοδοι στα πανεπιστήμια, (κάρτες εισόδου, ειδικές πόρτες κλπ);

Οι κουκουλοφόροι κακοποιοί… ζουν και βασιλεύουν στα ελληνικά πανεπιστήμια και (σχεδόν καθημερινά έχοντας τα ως ορμητήρια), κάνουν γιουρούσια με μολότοφ, και άλλα «υλικά», επιδιδόμενοι ανενόχλητοι σε βανδαλισμούς και καταστροφές. 

Τους πρόλαβαν, (δικαιολογία θα πει κανείς), οι εκλογές - το (άθλιο) πολιτικό κόστος, μην τους κάτσει καμία… στραβή, μην δυσαρεστηθεί και η μπαχαλοαριστερά.

Και ποιος θα πληρώσει τις ζημιές, όπως και όλες τις άλλες (διαχρονικά) ζημιές των κουκουλοφόρων κακοποιών; 

Θα πληρώσουν οι αρμόδιοι υπουργοί από την τσέπη τους, ή ο πρωθυπουργός; Όλες τις ζημιές (πέρα από τις αποζημιώσεις από ασφάλειες αν υπάρχουν), τελικά, τις πληρώνει ο (βλαξ) Έλλην φορολογούμενος.

Μπράβο στην... δεξιά μπαχαλοΤάξη και μπαχαλοΑσφάλεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου