Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

...Ευρωβόλευμα ΣΥΡΙΖΑ

Μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης* συνέδεσε τους αρίστους με τους Αρίους του Χίτλερ και την αριστεία με τον ναζισμό.

Κατανοητό για κάποιον… κολλημένο κομμουνιστή που θέλει ισοπεδωμένους τους πάντες, και μόνο τον ίδιο και τους «συντρόφους» του, ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ του προλεταριάτου. 


* Δεν υπάρχει βιογραφικό του Κώστα Αρβανίτη στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του Ευρωκοινοβουλίου.
Ακόμη και στην ιστοσελίδα του THE LEFT https://kostasarvanitis.eu/biography/, δεν αναφέρονται κανενός είδους σπουδές, αλλά, (μεταξύ άλλων):

Ο Κώστας Αρβανίτης γεννήθηκε τον Ιούνιο του ’64 και μεγάλωσε στα Σεπόλια Αττικής. Οργανώθηκε στην ΚΝΕ και μετά στο ΚΚΕ μέχρι την διάσπαση του 1991. Πήρε μέρος στο μαθητικό και σπουδαστικό κίνημα, στην τοπική αυτοδιοίκηση όπως και στον στρατό, κατά την διάρκεια της θητείας του στο Πολεμικό Ναυτικό. Είναι δημοσιογράφος, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός με δραστηριότητα από το 1984 στον ΟΔΗΓΗΤΗ, και μετά στο ΕΘΝΟΣ και το περιοδικό ΕΙΚΟΝΕΣ. 

Αυτός ο (ασπούδαστος) με κατοχή ΜΟΝΟ της κομμουνιστικής γλώσσας, ψηφίστηκε ευρωβουλευτής! Aς τον καμαρώνουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι, (του «προλεταριάτου»), που τον ψήφισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου