Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Επιστροφή στο… παρελθόν

Γιώργος Παπανδρέου: Βουλευτής από το 1981 μέχρι το 2009, υφυπουργός/υπουργός σε διάφορα υπουργεία στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ από το 1985 μέχρι το 2004 και πρωθυπουργός το 2009, με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν», (ενώ η χώρα ήταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας). 

Με την ανάληψη της εξουσίας αντί να συμμαζέψει τα οικονομικά της χώρας, άρχισε να… μοιράζει τα (δανεικά) λεφτά (υπάρχουν) και σε μερικούς μήνες υποδουλώνει την χώρα στους δανειστές (ΔΝΤ, Τρόικα - μνημόνια). Το 2011 παραιτήθηκε από πθ, το 2015 αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, ίδρυσε το ΚΙΔΗΣΟ, έλαβε μέρος στις εκλογές του 2015, δεν μπήκε στη Βουλή και το 2019 εκλέγεται βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής.
 

Αυτός ο (…επώνυμος - καριερίστας - καταστροφικός) αποτυχημένος πρωθυπουργός, (που δεν έχει συναίσθηση των ευθυνών του), διεκδικεί ξανά την προεδρία στο ΚΙΝΑΛ και φαίνεται (από την πρώτη ψηφοφορία) ότι ο «σοφός» λαός του ΠΑΣΟΚ τον προωθεί… 

Έστω και την τελευταία στιγμή ας αναλογιστούν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ την ευθύνη τους και να τον στείλουν (επιτέλους) στο σπίτι του, για το καλό του πολιτικού συστήματος και του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου