Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Πολιτικάντης πάντα...

Ο Τσίπρας έχοντας το σύνδρομο… απώλειας της καρέκλας (εξουσίας – δεν το ξεπέρασε ποτέ), ζήτησε χθες (απευθυνόμενος προς τον Μητσοτάκη) από την Θεσσαλονίκη εκλογές, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια σε μια φοβισμένη κοινωνία, για να πάνε σε πρόωρες εκλογές, εν μέσω πανδημίας……. Ας το κάνει! Θα φάει τα μούτρα του. Αν νομίζει ότι θα καταφέρει να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό είναι βαθιά νυχτωμένος. Τον περιμένουμε κι εμείς και οι Έλληνες». 

Είναι αλήθεια ότι στην Ελλάδα , (ίσως παγκόσμια πρωτοτυπία), την επομένη των εκλογών (διαχρονικά) η εκάστοτε (χαμένη των εκλογών) αντιπολίτευση (σχεδόν πάντοτε ) ζητάει εκλογές. 

Όμως το να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρας και υπέρ των εμβολίων και υπέρ των… ανεμβολίαστων και υπέρ των μέτρων κατά της πανδημίας και υπέρ του ανοίγματος της οικονομίας και το… αντίθετο (και με διαφορετική σειρά, οικονομία - πανδημία). Ότι χρησιμοποιείται η πανδημία (των 13.000 νεκρών) για να γίνει… ταξικός αγώνας κατά της κοινωνίας και χρεώνει στην κυβέρνηση ακόμα και περιστατικά κοινών εγκλημάτων, (παιδεραστία, δολοφονίες κλπ), αυτό ξεπερνάει κάθε όριο λογικής και ηθικής και δείχνει μόνο την… λύσσα (του) για την εξουσία. 

Προφανώς είναι… διαβασμένος, γνωρίζει την… επήρεια σανού σε ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσοστό «σοφού» λαού. 

Από το μέρος της κυβέρνησης της ΝΔ, ας κάνει αυτήν την φορά την… έκπληξη ο Μητσοτάκης να εξαντλήσει την 4ετία, υπηρετώντας τα συμφέροντα της πατρίδας, και να μην καταφύγει σε πρόωρες εκλογές, (καιροσκοπικά), όταν νομίζει ότι συμφέρει αυτόν και το κόμμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου