Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Η Νεολαία των.. Κονταριών


Ο φόνος ενός παιδιού την 6 Δεκεμβρίου 2008 γίνεται.. επέτειος επί 11 χρόνια (μέχρι σήμερα) διαδηλώσεων, εμπρησμών, βανδαλισμών από αριστεριστές-αντιεξουσιαστές κουκουλοφόρους στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις,. Στις 5 Μαΐου 2010 αριστεριστές-αντιεξουσιαστές κουκουλοφόροι, (ίδιοι και όμοιοι τους που διαδηλώνουν κάθε 6/12), έκαψαν ζωντανούς τρεις ανθρώπους (η μία έγκυος 4 μηνών). Γι αυτούς τους 3 (και ένα αγέννητο) ανθρώπους καμία πορεία, καμία διαδήλωση, κανένα μνημείο.. Στην πρώτη περίπτωση ο υπεύθυνος για τον φόνο του παιδιού βρέθηκε, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε. Στην δεύτερη περίπτωση δεν βρέθηκε, (9 χρόνια μετά) κανείς υπεύθυνος. Αλλά τι περιμένεις από αξιοθρήνητα δειλά ανθρωποειδή..

Η Ελλάδα βρίσκεται σε βαθειά κρίση με την Τουρκία, έπειτα από την πρωτοφανή επιθετική ενέργεια της, δια της συμφωνίας με την Λιβύη, όπου μοιράζονται την ΑΟΖ Καστελορίζου, Ρόδου, Καρπάθου, Κάσου και Κρήτης και ο.. ανθός της Ελλάδος (οι μαθητές) διαδηλώνει με τους κουκουλοφόρους..
Τόσο έχουν στραβωθεί (μαζί με τους γονείς και καθηγητές τους) και δεν βλέπουν τον πραγματικό κίνδυνο; (Και) αυτά ξέρει/βλέπει η Τουρκία και περιφρονεί - δεν υπολογίζει σαν αντίπαλο την Ελλάδα και προχωρά στην καταπάτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της.
Στην φωτογραφία η πορεία των μαθητών μαζί με τους κουκουλουφόρους, που ετοιμάζονται να.. αποκρούσουν τους Τούρκους, με.. κοντάρια με κόκκινα σημαιάκια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου