Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Αν Σκέφτεσαι για 100 Χρόνια Δίδαξε Ανθρώπους (Κομφούκιος)


Ο υπουργός (μη) Παιδείας Γαβρόγλου είναι κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων, γιατί όπως ισχυρίζεται (αυτά) ενδιαφέρονται μόνο για.. κέρδη και όχι.. την ποιότητα της εκπαίδευσης. Ο υπουργός Εξωτερικών Κατρούγκαλος δεν θέλει ιδιωτικά πανεπιστήμια για να μην παίρνουν δάνεια οι.. φοιτητές. Ο πρώην βολευτής των ΑΝΕΛ (πρόσφατη μεταγραφή ΣΥΡΙΖΑ) Παπαχριστόπουλος είναι κατά των ιδιωτικών, μη κρατικών πανεπιστημίων γιατί (όπως ισχυρίζεται) τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου (Χάρβαρντ, Στάνφορντ, London School of Economics κλπ) είναι υπεύθυνα για.. τις ανισότητες στον κόσμο, (28 άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη συγκεντρωμένο τον πλούτο στα χέρια τους, να έχουν όσα έχει ο μισός πλανήτης). Τόσο.. νούμερα, όσο οι γελοίες δικαιολογίες τους. Από τους βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ 41 έχουν σπουδάσει σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Από τους υπουργούς της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα οι μισοί έχουν κάνει σπουδές σε χώρες που επιτρέπουν μη κρατικά Πανεπιστήμια και 5 (υπουργοί) έχουν διδάξει σε μη κρατικά Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Ο ίδιος ο Τσίπρας στέλνει τα παιδιά του (από το νηπιαγωγείο) στο καλύτερο ιδιωτικό σχολείο!
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ περίμεναν από τους χλιδοκομμουνιστές** του ΣΥΡΙΖΑ να δεχθούν την αλλαγή του άρθρου 16 του συντάγματος για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων; Επί 40 χρόνια (μέχρι το 2014) τι έκαναν; Κανείς τους δεν τόλμησε να.. αγγίξει το αριστερίστικο κομματοκρατούμενο κατεστημένο που λυμαίνεται τα πανεπιστήμια. 
Σε μια ελεύθερη κοινωνία είναι αυτό θέμα, (να απαγορεύεται συνταγματικά η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων) το 2019;
Αυτή είναι η.. μικρά και κακομοίρα Ελλάς, και δεν είναι τυχαίο το κατάντημα της.. Πριν φαλιρίσει οικονομικά, είχε φαλιρίσει πολιτικά, ηθικά, κοινωνικά και πολιτιστικά.
(** Χλιδοκομμουνιστής: Ο κομμουνιστής που ζει στην χλιδή (του καπιταλιστή) και πρεσβεύει/επιδιώκει την εφαρμογή του (πραγματικού) κομμουνισμού στους άλλους (στον λαό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου