Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Περί.. Συντρόφων Εξαρχείων


Η «Ηριάννα» και ο σύντροφος της «Περικλής» καταδικάστηκαν τον Ιούνιο 2017 σε 13 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή από το Β΄ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών για συμμετοχή στην Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (ΣΠΦ).
Οι σύντροφοι τους αριστεροί αναρχοαντιεξουσιαστές άρχισαν.. εκστρατεία για την.. αθώωση τους με επαναλαμβανόμενες καταστροφές σε καταστήματα της Αθήνας σε συνδυασμό με συναυλίες - δρώμενα του άρρωστου αριστερού ψευτοκουλτουριάρικου χώρου.


Ο υπουργός.. Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής αποδοκιμάζει την απόφαση του δικαστηρίου και κάνει λόγο για δυσάρεστη έκπληξη. Από κοντά πολλοί βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ στρέφονται και κατά των δικαστών. Τον Οκτώβριο 2017 απορρίπτεται στο Εφετείο η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής των τρομοκρατών και πάλι ο υπουργός Δικαιοσύνης αποδοκιμάζει την απόφαση, κάνει λόγο για άλλη σύνθεση (του ίδιου) δικαστηρίου και.. προβλέπει ότι έτσι θα ληφθεί απόφαση να αφεθούν ελεύθερα τα.. αθώα παιδιά! Από κοντά (πάλι) σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των τρομοκρατών, με τους.. συντρόφους των Εξαρχείων (ξανά) να διαδηλώνουν υπέρ των τρομοκρατών, να σπάνε, να καταστρέφουν στο κέντρο της Αθήνας και να απειλούν τους δικαστές.
Και Ω του (αριστερού) θαύματος στις 28 Ιουνίου το 5μελές Εφετείο Αθηνών με άλλη σύνθεση κηρύσσει.. αθώους παμψηφεί τους τρομοκράτες, παρά την αντίθετη θέση του εισαγγελέα!
Η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη μετά από 3 προσπάθειες έκανε το χατίρι του υπουργού δικαιοσύνης Κοντονή και του τσούρμου ΣΥΡΙΖΑ, με θλιβερούς ("πατριώτες" της καρέκλας) κομπάρσους τον κ. Π. Καμμένο και τους ΑΝΕΛ.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας σχολίασε ότι.. έλαμψε η δικαιοσύνη, η οποία όντως.. στραβή καθοδηγείται μια χαρά..
{..Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, ή καταστάσεις είναι εντελώς.. συμπτωματική και.. ουδεμία σχέση έχει με την.. πραγματικότητα των Εξαρχείων..}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου