Πόσο σκατόψυχος μπορεί να είσαι, για να εύχεσαι/χαίρεσαι τον θάνατο ενός (οποιουδήποτε) ανθρώπου; Μόνο αν είσαι (αριστερός) υπάνθρωπος/πιθηκοειδές τύπου Φιλιππάκη..
..Αυτό, είναι ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ (Ένωσις Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και πρώην υποψήφιος βολευτής ΚΚΕ, που συντάσσεται με τους τρομοκράτες!
Το σάπιο πολιτικό σύστημα, (δεξιό και αριστερό που κατέστρεψε την χώρα), μετά την παραίτηση ΓΑΠ και της κυβέρνησης του στις 11 Νοεμβρίου 2011, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, έπειτα από διαβουλεύσεις συμφώνησαν στον σχηματισμό 48μελούς κυβέρνησης (35 ΠΑΣΟΚ 6 ΝΔ 4 ΛΑΟΣ 2 μη κομματικοί), με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο (48ος), (ο οποίος αρνήθηκε τον μισθό του πρωθυπουργού). Ο Παπαδήμος (η κυβέρνηση του στηρίχτηκε από 255 βουλευτές) κράτησε την χώρα στην ευρωζώνη, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα, (ιδίως μεταρρυθμίσεις), καθόσον η κυβέρνηση του ήταν κομματοκρατούμενη από αυτούς που φαλίρισαν την χώρα και την άφησαν να λειτουργήσει μόνο 6 μήνες. Η θητεία της έληξε στις 17 Μαΐου 2012. Ήταν τότε που ο Σαμαράς βιαζόταν να γίνει πρωθυπουργός για να σχίσει τα μνημόνια με άλλο.. μείγμα πολιτικής, (μπούρδες και χαμένος χρόνος)!
Στις 16 Νοεμβρίου 2011, o Mario Monti ορκίστηκε πρωθυπουργός της Ιταλίας, συγκροτώντας ένα τεχνοκρατικό υπουργικό συμβούλιο αποτελούμενο εξ ολοκλήρου από μη εκλεγμένους τεχνοκράτες, (18 υπουργούς, 5 υφυπουργούς μαζί με τον πρωθυπουργό), σύνολο 24. Η κυβέρνηση του κράτησε μέχρι 28 Απριλίου 2013 (19 μήνες) και κατάφερε να σώσει την Ιταλία από την κρίση χρέους που αντιμετώπιζε τότε.
Υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ πολιτικού συστήματος (και λαού) Ελλάδος Ιταλίας;
Η παραπάνω μαϊμού (της Αυγής) και οι Φιλιππάκηδες (μεταξύ χιλιάδων άλλων ομοίων τους) καθρεπτίζουν τον πολιτικό και ηθικό ξεπεσμό της χώρας, που δυστυχώς επηρεάζουν (διαχρονικά) τον "σοφό" (καθυστερημένο) λαό, που (διαλέγει να) ψηφίζει τους καταστροφείς του.Δεν είναι τυχαίο που φθάσαμε ως εδώ, (μετά από 43 χρόνια σάπιας μεταπολίτευσης), φαλιρισμένοι, ζήτουλες και ρεντίκολο σε όλον τον κόσμο..