Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Μπαρουφακιάδα + Τσακαλωτιάδα = Τσιπριάδα


Είναι γνωστή πια η τακτική της διαπραγμάτευσης Τσίπρα. Το 2015 με τον Μπαρουφάκη και μετά με τον Τσακαλώτο. Πούλημα του ΟΧΙ σε όλα (τα μέτρα) και σε όλους (τους δανειστές) στο εσωτερικό και στο τέλος ΝΑΙ σε όλα και όλους στο εξωτερικό με (νέα) σκληρά μέτρα (με τον απαραίτητο άφθονο σανό) στον "σοφό" λαό.
Έτσι ενώ η 2η αξιολόγηση έπρεπε να είχε κλείσει τον Φεβρουάριο του 2016, πάμε Πάσχα 2017 και τίποτα ακόμη, με τον λογαριασμό.. Τσακαλώτου να ανεβαίνει κάθε μέρα, θυμίζοντας έργα και ημέρες Μπαρουφάκη 2015!
Ένα.. αγκάθι της διαπραγμάτευσης είναι η εφαρμογή των μέτρων (περικοπής μισθών-συντάξεων και μείωση του αφορολογήτου), που ο κουτοπονηρούλης Τσίπρας ζητά από τους δανειστές να εφαρμοστούν από το 2020! Και κουτοπόνηρος και αγράμματος ο Τσίπρας. Λέει ο λαός θα.. θρέψει τους καρπούς των προσπαθειών του, μάλλον με.. ορμόνες (βλέπε εικόνα)!!!! Που να ξέρει τι σημαίνει το δρέψει (σωστό ρήμα δρέπω=συλλέγω, απολαμβάνω).
Γιατί το 2020; Γιατί υπολογίζει να κρατήσει το μαγαζί (την κυβέρνηση) μέχρι το 2019. Οπότε μην του χαλάσουν την συνταγή.. σανού την χρονιά που θα πάει εκλογές! Τα χαράτσια άστα το 2020 στην επόμενη κυβέρνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου