Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Brexit και XHΨ


Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον, χρησιμοποίησε το χαρτί του δημοψηφίσματος, (για την ΕΕ), για να ικανοποιήσει την ευρωσκεπτικιστική πτέρυγα του κόμματος του (συντηρητικών) και έτσι κέρδισε τις εκλογές του Μαίου 2015. Όμως παρά του ότι ηγήθηκε της εκστρατείας παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν υπέρ της εξόδου της χώρας του από την ΕΕ. Ο Κάμερον προέταξε το προσωπικό και κομματικό του συμφέρον πάνω από το συμφέρον της χώρας του. Τελικά, (ο Κάμερον), μοιραίος άνθρωπος για την χώρα του και την ΕΕ, καταστρέφεται πολιτικά ο ίδιος και κάνει μεγάλη ζημιά στην ΕΕ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, (ήδη φαίνεται να μετανοιώνουν), που μπορεί να μην παραμείνει τόσο ενωμένο λόγω Σκωτίας, Β. Ιρλανδίας, Γιβραλτάρ, (ψήφισαν υπέρ της παραμονής στην ΕΕ και επιδιώκουν ανεξαρτησία).
Έτσι ο Κάμερον δούλεψε, (εκτός από τον διεκδικητή στο κόμμα του Boris Johnson) για τον ακροδεξιό λαϊκιστή (κολλητό του Καμμένου) Φάρατζ ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος του Ηνωμένου Βασιλείου, που είχε παραιτηθεί από την προεδρία του κόμματος, όταν δεν κατόρθωσε να εκλεγεί στις περσινές εκλογές (Μάιος 2015)!! (Βλέπε πάνω χορούς με Λεπέν, την κυρά Σία/Συριζοφευγουμευρωπαία και διδα Μιχαλολιάκου). Το Brexit επίσημα χαιρέτησε ο τελάλης της ΧΑ Κασιδιάρης και το ΚΚΕ.... (Ο νοών νοείτω).

Όσο για τον εθνικό καραγκιόζη, φαίνεται να προτείνει Grexit και επειδή δεν έχει πέραση πλέον ο σανός, ψάχνει νέα τροφή για τους ΧΗΨ (Χρήσιμους Ηλίθιους Ψηφοφόρους)! Εύγε Λάκη (πρώην) Σανόπουλε, (με τις καταθέσεις σου φυσικά στο εξωτερικό σε € και $ )!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου