Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Η Φόλα της Αριστεράς


Φθάσαμε στο 2016 για να αμφισβητηθεί επιτέλους το… παραμύθι της Αριστεράς, (του πρώτου διδάξαντος Δημαγωγού Ανδρέα Παπανδρέου), από την (μακρινή) μεταπολίτευση. Το παραμύθι αποτέλεσε την βασική αιτία της πτώχευσης της χώρας. Ακόμα και τώρα μετά από 6 χρόνια χρεοκοπίας, (το παραμύθι της Αριστεράς), εμποδίζει να αναγνωρισθεί το γεγονός, ότι η αποτυχία και η κατάρρευση του συστήματος, (οικονομικού,  κοινωνικού και πολιτικού), δεν ήταν αποτυχία του καπιταλισμού. Στην πραγματικότητα ήταν η αποτυχία της Αριστεράς, μέσα σε περιβάλλον καπιταλισμού.

«Αγώνες», όπως κατάληψη σχολείων, δημοσίων κτηρίων, κλείσιμο δρόμων, καταστημάτων (από τραμπούκους) για να μην δουλεύουν Κυριακές, κτίσιμο καθηγητών/πρυτάνεων στα πανεπιστήμια για να γίνονται τα χατίρια των αγράμματων αιώνιων φοιτητών, διατήρηση των «κεκτημένων» (με δανεικά), χωρίς υποχρεώσεις, με την υποστήριξη του σάπιου κηφηνιακού συνδικαλισμού, κλειστά επαγγέλματα, συντεχνίες κλπ, είναι πρακτικές της Αριστεράς, (που ανέχθηκε και υιοθέτησε η κρατικίστικη λαϊκή δεξιά). Αυτή τις υποστήριξε, τις επέβαλε και τις έκανε… νοοτροπία του Ελληνάρα.
Η Αριστερά έβαφε  (δανεικά) αυγά με… πορδές. Επιτέλους ήλθε η πρώτη φορά "γνήσια" κυβέρνηση της Αριστεράς του κ. Τσίπρα, για να αποκαλυφθεί η απάτη. Τελείωσαν τα (δανεικά) αυγά και έμειναν οι πορδές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου