Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

O Μαδούρο και ο (Πραγματικός) Λιτός Βίος


Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Μαδούρο κάλεσε τον "σύντροφο",
 (όπως τον χαρακτήρισε), Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί το συντομότερο τη Βενεζουέλα, κάνοντας λόγο για πιέσεις που δέχεται ο πρωθυπουργός «εξαιτίας ενός άγριου νεοφιλελεύθερου συστήματος που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα».
Προφανώς ο κ. Μαδούρο θέλει να δείξει στον κ. Τσίπρα, (σε περίπτωση που τα "σπάσει" με την ΕΕ), πως θα εφαρμόσει στην Ελλάδα το νεομαρξιστικό του σύστημα (του λιτού βίου), με το στρατό να φρουρεί τα σούπερ μάρκετ και τα μπακάλικα για να αγοράζει ο «σοφός» λαός με κουπόνια τα (απολύτως απαραίτητα μόνο) τρόφιμα, που είναι σε έλλειψη στη χώρα του.

Πάντως από χθες, 9.2.15, άρχισαν οι... κωλοτουμπίτσες της Τσιπροκαμμένης κυβέρνησης, (στροφή προς την πραγματικότητα) και… κονταίνουν τις απαιτήσεις τους από τους εταίρους δανειστές της ΕΕ, (ξέχασαν το κούρεμα του "επονείδιστου" χρέους των "τοκογλύφων", το μνημόνιο δεν σχίζεται κατά 67%, γιατί είναι... καλό,
η μπαρουφογέφυρα συμφωνία θα είναι στην ουσία η παράταση της ήδη υπάρχουσας συμφωνίας, ψάχνουν να βρουν άλλο όνομα για την τρόικα, βλέπουν και... καλές ιδιωτικοποιήσεις κλπ)
Welcome σύντροφοι στο Aristero "Evagelio", (Mnimonio)!
Βέβαια καλά κάνουν και προσαρμόζονται στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα και όχι στα οράματα Βενεζουέλας. Όσο για τους προβατοψηφοφόρους που τους πίστεψαν, (Λεφτά Υπαρχουν Νο2) και τους ψήφισαν, ας ετοιμάζονται για την δική τους... κουρά, (των εισοδημάτων τους), από τους ΤσιπροΒοσκούς, που οπωσδήποτε θα είναι προτιμότερη, (η κουρά), από ένα καταστροφικό "ξύρισμα" εκτός ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου